Πολλά λάθη για τους βοηθούς του Σελίμου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον σχολιασμό των φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα στην εκπομπή «Kick-off» στον ΣΚΑΪ.

Αρχικά ο Βασίλης Καμπούρης αφήνει τον Πλατέλλα (22’) να ξεκινήσει προσπάθεια από θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια ο Σελίμος κάνει λάθος (36’) καθώς ο Κοντοές δεν έβγαλε την μπάλα κόρνερ, στην φάση από την οποία ήρθε το πρώτο γκολ των ερυθρόλευκων. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει φάουλ αφού ο αμυντικός των φιλοξενούμενων έσπρωξε πάνω στην διεκδίκηση τον Φορτούνη.

Στο 39ο λεπτό ο βοηθός Καμπούρης κόβει κακώς για οφσάιντ τον παίκτη της ομάδας του Περιστερίου, ο οποίος καλύπτεται και μπαίνει με προϋποθέσεις στην περιοχή. Ο ίδιος βοηθός έκανε λάθος και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+1’) όταν έκοψε κακώς για οφσάιντ παίκτη του Ατρόμητου, ο οποίος καλυπτόταν καθαρά κι έμπαινε μόνος στην περιοχή. Με λάθος ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο ο βοηθός Καμπούρης, αφού στο 48’ άφησε τον Ντε λα Μπέγια να βγάλει σέντρα ενώ βρισκόταν σε αντικανονική θέση. Τέλος, στο 89ο λεπτό ο βοηθός Καρατζίκας έκοψε με οφσάιντ τον Λε Ταλέκ, ενώ καλυπτόταν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube