Από τη στιγμή που «έκλεισε» και στο τυπικό της σκέλος η συμφωνία ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Τραϊανό Δέλλα, οι Περιστεριώτες δεν έχουν τίποτα άλλο να περιμένουν για να αρχίσουν τις διαδικασίες υλοποίησης του σχεδιασμού εν όψει της νέας σεζόν.

Η διαδικασία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί με την ίδια ταχύτητα των προηγούμενων χρόνων, αφού υπάρχει πολύ περισσότερος χρόνος από τη στιγμή που απουσιάζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έτσι υπάρχει πολυτέλεια για απόλυτη μελέτη των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Αυτός, όμως, που θα ανοίξει το «χορό» των ανακοινώσεων είναι δεδομένα ο Νικολά Ντιγκινί που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Πανθρακικό και έχει ξεχωρίσει από την πορεία της ομάδας της Κομοτηνής. Με τον Γάλλο έχει επέλθει συμφωνία, ο Ατρόμητος έχει νικήσει τον ανταγωνισμό που προέκυψε για την απόκτηση του παίκτη και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον 28χρονο.

Πριν προχωρήσει ο Ατρόμητος στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις που τον απασχολούν, θα ξεκαθαρίσει τις υποθέσεις των Νίκου Λαζαρίδη και Εντουάρντο Μπρίτο τα οποία τα συμβόλαια εκπνέουν το καλοκαίρι. Από τον Τραϊανό Δέλλα υπάρχει θετική εισήγηση για την παραμονή των δύο και θεωρείται ότι μέσω αμοιβαίων υποχωρήσεων, αμφότεροι θα συνεχίσουν στο Περιστέρι και στο απώτερο μέλλον θα κλείσουν και την καριέρα τους με το «αστέρι» στο στήθος.

Όταν ξεκαθαρίσει και αυτό το σκέλος, τότε θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα του ρόστερ, καθώς ο τεχνικός των Περιστεριωτών έχει παραδώσει τις εισηγήσεις του μέσα στις οποίες υπάρχουν παίκτες που δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν και αυτοί θα ειδοποιηθούν ότι δεν υπολογίζονται μέχρι τις 20 Μαΐου, όταν θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Βάσει των όσων προκύψουν, θα διαμορφωθούν τόσο οι ανάγκες για τις προσθήκες της νέας σεζόν, όσο και το διαθέσιμο μπάτζετ του καλοκαιριού.

Εξάλλου, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό φιλικό με την Καλλιθέα η οποία αποτελείται από πολλούς παίκτες της Κ-20: Θεολόγου, Κατράνη, Κούρο, Λημνιό, Μπάλλα, Μπαστακό, Νάτσο, Γροντή, Ρεγκάκο, Ματέι, Στόιτσεφ, Κεϊτά, Θεοδωράκη, Κυρίτση, Κρουσέλ, Λαζαρίδη (Κ20), Τσατσόπουλο, Κωστούλα.

Στο αθλητικό κέντρο θα κάνουν αύριο το πρωί προπόνηση οι παίκτες με που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και είναι οι: Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ούμπιντες, Ουσέρο, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιόνσον: «Έχουμε δείξει δυστυχώς ότι αν δεν είμαστε στο 100%, ακόμη και με τους ''μικρούς'', μπορούμε να υποφέρουμε»

Αλμέιδα: «Δεν χρειάζεται ούτε ενθουσιασμός ούτε απογοήτευση» - Τι είπε για το μόλις 1 γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ

Ρέτσος: «Υπερήφανοι που βλέπουμε τα παιδιά της ακαδημίας του Ολυμπιακού να πρωταγωνιστούν - Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό»

Μεντιλίμπαρ: «Στα ντέρμπι δεν έχει σημασία τι έχει προηγηθεί - Δεν χαρίζω καμία θέση στην 11άδα»

Stoiximan Best Goal 6ης αγωνιστικής η γκολάρα του Μανού Γκαρθία με ΠΑΟΚ

Λαμία: Χωρίς Βλαχομήτρο και Φουρτάδο κόντρα στον Άρη

Τσακίρης: «Εντυπωσιακή επιλογή ο Ριμπάλτα, έχει πολύ καλή ατζέντα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται… φορτιστή και αντικαταστάτη του Τσικίνιο»

Λουτσέσκου: «Είναι η περίοδος που ό,τι και να κάνουμε δεν μας βγαίνει»

Κετσετζόγλου: «Επιλογή από το πάνω ράφι και με μυθικό συμβόλαιο ο Ριμπάλτα - Δείχνει τη διάθεση Ηλιόπουλου να επενδύσει»