Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να είναι ούτε… φουλ επιθετικός, αλλά ούτε και να «ταμπουρωθεί» απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ έκανε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για το πλάνο του Ντιέγκο Αλόνσο.

«Επί της ουσίας ο Παναθηναϊκός θα έχει δύο αλλαγές στην 11άδα του, αναγκαστικές. Με τους Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς και Γερεμέγεφ να είναι οι επικρατέστερες επιλογές του Αλόνσο. Δεν έχουμε μεγάλο δείγμα παρουσίας του για να μπορέσω να πω τι θα κάνει, αλλά θεωρώ ότι θα ήταν εγκληματικό για τον Παναθηναϊκό να μπει στο παιχνίδι με στόχο να προστατεύσει το υπέρ του 2-1. Να παίξει δηλαδή για την ισοπαλία. Από την άλλη, θα ήταν μεγάλο λάθος και το να παίξει σαν να μην υπάρχει αύριο. Νομίζω ότι χρειάζεται μια ισορροπία και αυτό πιστεύω ότι θα δούμε στην Φιλιππούπολη», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού» οι Σένκεφελντ και Βιλένα ενώ, ακόμα και αν είναι, δεν έχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν στην 11άδα.

Ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο Βαϊντάλ δεν ήταν από τους παίκτες που απασχόλησαν τον Παναθηναϊκό, ενώ σε ό,τι αφορά στον Ζότα ανέφερε πως πολύ δύσκολα θα γίνει κάτι, αφού δεν μπορεί να είναι προτεραιότητά του η Ελλάδα με βάση την περσινή του σεζόν.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube