Europa League

Χωρίς Σένκεφελντ και Βιλένα, αλλά με Τετέ η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Βουλγαρία

Μπαρτ Σένκεφελντ και Τόνι Βιλένα έμειναν εκτός της 23μελούς αποστολής του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ, με τον Τετέ να κάνει ντεμπούτο σε αυτήν.

Με ένα νέο πρόσωπο και δύο απουσίες πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ, βάσει και των επιλογών του Ντιέγκο Αλόνσο για την 23μελή αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (31/07) στη Βουλγαρία.

Και αυτό γιατί, ο Τετέ θα κάνει το ντεμπούτο του σε αυτήν, έχοντας επιλεγεί από τον Ουρουγουανό τεχνικό και μένει να φανεί αν θα πάρει και χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση στη Φιλιππούπολη, για τον β' προκριματικό γύρο του Europa League...

Αντιθέτως, τόσο ο Μπαρτ Σένκεφελντ όσο και ο Τόνιο Βιλένα «κόπηκαν», λόγω της γαστρεντερίτιδας που τους ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες!

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με απογευματινή προπόνηση ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας επαναληπτικό με την Μπότεφ Πλόβντιβ (01/08, 21:00).

Το πρόγραμμα είχε rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Βιλένα – Σένκεφελντ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή. Η αποστολή αποτελείται από τους:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Μπάλντοκ, Κάτρη, Ζέκα, Τετέ, Μπακασέτα, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Αράο, Βέρμπιτς, Σπόραρ και Γερεμέγεφ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί αύριο το πρωί με προορισμό την Βουλγαρία για την αναμέτρηση με την Μπότεφ Πλόβντιβ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x