Υποχρεωμένος να βγάλει αντίδραση για να μην υποχωρήσει στη βαθμολογία είναι ο Παναθηναϊκός στον αυριανό αγώνα με τον Άρη, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι το τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, που είναι τόσο σημαντικό μετά το περσινό στα playoffs και το φετινό στην κανονική περίοδο. Μετά την ‘αυτοχειρία’ κόντρα στον Βόλο δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, γιατί το πιθανότερο είναι να κάνει δύο νίκες μέχρι τη διακοπή η ΑΕΚ και αν υπάρξουν απώλειες για τον Παναθηναϊκό θα χάσει την κορυφή. Είναι ευκαιρία για την ομάδα να βγάλει αντίδραση και να μη χάσει κι άλλο έδαφος», τόνισε.

Όσο για τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς; «Ο Κώτσιρας έχει δεχτεί μια κλωτσιά στη γάμπα και είναι αμφίβολος, έκανε χθες θεραπεία και περιμένουμε τα νέα της τελευταίας προπόνησης. Ο Γιοβάνοβιτς δεν φανερώνει ποτέ τα πλάνα του και ούτως ή άλλως με μια προπόνηση ουσιαστικά, δεν προλαβαίνει και να δείξει τι σκέφτεται για την ενδεκάδα. Πιστεύω πως θα αφήσει τον Μπερνάρ στην ενδεκάδα, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να βρει ρυθμό. Δεν ήταν καθόλου καλός την Κυριακή στο δεύτερο ημίχρονο και πρέπει να ανέβει», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube