Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υποχρεωμένος να κερδίσει τον Άρη ο Παναθηναϊκός»

Tην υποχρέωση για νίκη του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την 3η αγωνιστική των playoffs, ανέδειξε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM, ο Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αφού υπενθύμισε την αποστολή που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη, ανέδειξε την κρισιμότητα που έχει για τον Παναθηναϊκό η εν λόγω αναμέτρηση ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και την πιθανή ενδεκάδα: «Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα που τον δυσκολεύει παραδοσιακά και το θυμόμαστε από τα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη μπορεί να τον ρίξει από την κορυφή. To μοναδικό δίλημμα του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα είναι αν θα παίξει βασικός ο Τσέριν ή ο Μπερνάρ στο κέντρο».

Παράλληλα ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε και για την αναποτελεσματικότητα που έχει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τη δυσκολία του να βρει δίχτυα: «Πρώτα θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός. Έχει χάσει αναπάντεχους βαθμούς στον δεύτερο γύρο. Σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργεί έχει σκοράρει 13 γκολ λιγότερα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x