Αυλαία στην Τρίπολη για τον Αστέρα και τον Ατρόμητο! Οι δυο ομάδες θα κοντραριστούν στις 20:00 (www.sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Novasports) σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά αμφότεροι ψάχνουν τη νίκη για να κλείσουν με χαμόγελα τη σεζόν.

Ο Αστέρας Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (1-0), ωστόσο σε συνδυασμό με τις ισοπαλίες των υπόλοιπων, σώθηκε και μαθηματικά. Θέλει να κλείσει την κακή σεζόν που είχε με νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που χρόνια τον δυσκολεύει, είτε εκτός είτε εντός έδρας.

Πλέον, μετά το παιχνίδι οι Αρκάδες θα στρέψουν την προσοχή τους στο θέμα του προπονητή, με τον Χουάν Φεράντο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, όπως ενημερωθήκατε από το sportfm.gr πριν καιρό. Ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός, ενώ αναμένονται και αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Ο Γιάννης Δουβίκας δεν ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι, με την ομάδα να αναφέρει πως θα πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος επικράτησε εύκολα 2-0 του Παναιτωλικού και δεν έχει κανένα άγχος από την αρχή των playouts, ωστόσο και αυτός θέλει να κλείσει την σεζόν με νίκη και όσο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου θα αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας χρονιάς. Και υπάρχουν ορισμένοι κομβικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι έχουν μαγνητίσει ήδη τα βλέμματα από το εξωτερικό. Ο λόγος για τους Έντερ, Κεσχρίντα και Ρομπάιγ, για τους οποίους υπάρχουν σειρήνες από το εξωτερικό και σύλλογοι που εξετάζουν τις περιπτώσεις τους.

Ο Κρις Κόλμαν δεν υπολογίζει τον Κιάρτανσον που κρίθηκε ανέτοιμος μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε προσφάτως, ενώ εκτός παραμένουν οι μακροχρόνια απόντες Σουάρεθ, Κιβρακίδης και Στρούγγης. Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Οικονομίδης, Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Γκονθάλεθ, Κούεν, Μουντές, Φριντζόνσον, Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος, Τζοβάρας, Κλωναρίδης, Τζαβίδας, Ροτάριου.

Διαιτητής: Ζαμπάλας (Ηπείρου), βοηθοί: Μωϋσιάδης (Ηπείρου), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος: Ανδριανός (Αχαϊας), VAR: Πολυχρόνης (Πιερίας), AVAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Πιθανές ενδεκάδες:
Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες - Μουνάφο, Ιγκλέσιας – Κρέσπι, Τιλίκα, Σίτο – Μπαράλες.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μπρανέσκου - Κεσχρίντα, Μαυρομάτης, Χατζησαΐας, Αθανασίου - Γκονζάλες, Αγκιμπού, Οικονομίδης - Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Ρομπάιγ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube