Για την εξαιρετική πορεία του ΑΟ Θήρας τη φετινή σεζόν μίλησε στην εκπομπή Sports Club και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου η Μαριαλένα Αρτακιανού.

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και βγαίνει στο γήπεδο. Πάμε πολύ καλά και θέλουμε να κερδίσουμε στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Στόχος μας είναι η τετράδα στο πρωτάθλημα, γιατί όχι να φτάσουμε ξανά στους τελικούς και να πάμε στο Final Four του Κυπέλλου», τόνισε η λίμπερο της ομάδας της Σαντορίνης.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα με καλές Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες. Έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες και στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αλλά φέτος έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Χαίρομαι πολύ που έχει ανέβει η ποιότητα και το επίπεδο του πρωταθλήματος, γιατί φέτος οι ομάδες είναι πιο κοντά σε ανταγωνιστικότητα και βλέπουμε καλύτερο βόλεϊ», πρόσθεσε.

Όσο για το μέλλον της; «Είμαι ήδη πέντε χρόνια στην ομάδα. Δεν ξέρω αν θα μείνω πολλά χρόνια ακόμη στον ΑΟ Θήρας, αλλά έχω δεθεί με την ομάδα και το νησί και δεν αποκλείω να μείνω ακόμη και μόνιμα στη Σαντορίνη μετά το τέλος της καριέρας μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube