Παρά τον τραυματισμό του μοναδικού διαγώνιού της, Γιοβάνοβιτς, η Κηφισιά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό και να προκριθεί στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Κώστα Αρσενιάδη, που δεν παρέλειψε να αποθεώσει τους παίκτες του.

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά, παρότι η ομάδα είχε μια σοβαρή απώλεια, αφού τραυματίστηκε στο παιχνίδι ο Γιοβάνοβιτς. Όποιοι καταλαβαίνουν από βόλεϊ, καταλαβαίνουν πως μια ομάδα αλλάζει από μια απουσία. Εμείς δεν έχουμε δεύτερο διαγώνιο. Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων, πολλά μπράβο. Πληρώσαμε βαρύ τίμημα για να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός της Κηφισιάς.

Για το αν θα παίξει στον τελικό ο Γιοβάνοβιτς: «Δεν νομίζω να παίξει ο Γιοβάνοβιτς. Πονάει αρκετά και δεν νομίζω να παίξει αύριο».

Για το αν η Κηφισιά… χρωστάει κάτι στον Ολυμπιακό από τον χαμένο τελικό στην Καλαμάτα: «Χρωστούμενα δεν υπάρχουν. Αυτό που υπάρχει είναι ο αυριανός τελικός. Είναι μεγάλη επιτυχία όπως καταφέραμε να προκριθούμε. Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτό. Δίνουμε έναν τελικό σε 24 ώρες. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα μέχρι αύριο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube