Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ θα καθυστερήσει μερικές ώρες ακόμα, απ' το να γίνει ο νέος προπονητής του Άρη, αντικαθιστώντας στην άκρη του πάγκου τον Άκη Μάντζιο.

Ο τελευταίος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του το απόγευμα της Δευτέρας και οι «κίτρινοι» συνεχίζουν τη δουλειά για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο Φαν'τ Σχιπ επρόκειτο να βρεθεί εντός της ημέρας στην Ελλάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό λόγω θέματος που προέκυψε με τις πτήσεις. Η άφιξή του πήρε αναβολή για την Τρίτη, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων, τα οποία θα υπογραφούν και επίσημα με την παρουσία του έμπειρου κόουτς στη χώρα μας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης για τα γενέθλια του συλλόγου: «111 χρόνια, παιδιά ενός ανώτερου θεού»

«Πάνε να κουκουλώσουν την υπόθεση»: Αποφασίζει ο Άρειος Πάγος για τη δολοφονία Κατσούρη

Επανάρχισε με απουσίες ο ΟΦΗ

Τσανάκας: «Κωστούλας και Ελ Κααμπί έχουν πάρει το οκ ιατρικά ενόψει Παναθηναϊκού»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα χρησιμοποιεί ο Λουτσέσκου παίκτες που έλειπαν με τις εθνικές τους σε άλλη ήπειρο»

Δεσύλλας: «Αυτούς θα έχει ο Ρουί Βιτόρια για το ντέρμπι – Σπάνιο ότι δεν έχει νίκη με Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πανέτοιμος ο Πινέδα για ΠΑΟΚ, τεράστια η εξέλιξη του Κοϊτά»

ΠΑΟΚ: Φώναξε «παρών» ενόψει ΑΕΚ ο Σαμάτα - Προς επιστροφή και ο Ότο

Ράσταβατς: «Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και τα πάρουμε την 5η θέση» - Τι είπε για Κύπελλο, Εθνική και Φούντα

Κάλεσμα του Κουέστα στον κόσμο του Άρη για τον εορτασμό των 111 χρόνων σε άπταιστα ελληνικά!

TAGS: Άρης