Στάση αναμονής παρατηρείται στον Άρη όσον αφορά τις υποθέσεις των Μόουζες Οντουμπάτζο, Πάολο Φερνάντες και Ζίνι που συνδέονται για διαφορετικούς λόγους μεταξύ τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ΑΕΚ «φλερτάρει» με τον Άγγλο δεξιό μπακ του Άρη και είναι ορατό το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν ως έμψυχα ανταλλάγματα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και ο Ανγκολέζος συμπαίκτης του.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες στη συμπρωτεύουσα, με δεδομένη την έντονη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να έχει άμεσα διαθέσιμο τον Οντουμπάτζο, δεν αποκλείεται η υπόθεσή του να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και η «χρυσή τομή» εξαρτάται από τις αποφάσεις του Αργεντινού τεχνικού για το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του στην «Ένωση».

Η προετοιμασία της ΑΕΚ τελειώνει την Πέμπτη (18/07), με το φιλικό κόντρα στην Ομόνοια επί κυπριακού εδάφους, και ίσως μετά ο Αλμέιδα να κάνει ξεκάθαρες τις διαθέσεις του για τους παίκτες που υπολογίζει.

Εάν σε αυτούς βρίσκεται ο Πάολο Φερνάντες και ο Ζίνι, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες του Άρη για να μπουν έμψυχα ανταλλάγματα στην υπόθεση του Οντουμπάτζο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.