Το βράδυ της Τετάρτης (16/10), ο Άρης υπέστη μία ακόμα ήττα στη φετινή σεζόν, χάνοντας με 78-68 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 4η αγωνιστική του EuroCup.

Η ήττα αυτή η έβδομη φετινή για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη σε σύνολο οκτώ αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με το μοναδικό ροζ φύλλο αγώνα να έχει έρθει στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Πενεβέζις (74-92).

Η κάκιστη αγωνιστική εκκίνηση των «κίτρινων» στη σεζόν, έφερε και την αντίδραση της SUPER 3, με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας να βγάζουν ανακοίνωση, μέσω της οποίας στηρίζουν το σύνολο του Καστρίτη, ζητώντας παράλληλα όμως, αρχής γενομένης από το ματς με τον Προμηθέα (19/10), αντίδραση και πάθος στο παιχνίδι.


Η ανακοίνωση της Super 3:

«Δυστυχώς η ομάδα δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που θα θέλαμε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διοίκηση και ο προπονητής πιστεύουμε ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει.

Από εκεί και πέρα εμείς ήρθε η ώρα που πρέπει να γίνουμε ο 6ος παίκτης στο παρκέ, ο 13ος παίκτης στο ρόστερ και ασπίδα της ομάδας ώστε το Σάββατο να έρθει το αποτέλεσμα της νίκης.

Δεν είναι δουλειά μας να δείχνουμε με το δάχτυλο κανέναν στα στραβά αποτελέσματα και όταν κάτι δεν πάει καλά είμαστε εμείς εκεί να το αλλάξουμε. Καλώς η κακώς στην μαύρη τρύπα του παλε έχουμε αποδείξει ότι τα προγνωστικά και τα στατιστικά δεν παίζουν κανέναν ρόλο. Μπαίνει στην εξίσωση η τρέλα, η μούρλα, η ηχητική βία και ο παλμός.

Παίκτες του ΑΡΗ, δεν θέλουμε να δούμε θέαμα το Σάββατο. Θέλουμε να δούμε ΠΑΘΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και εμείς θα είμαστε εκεί πάνω και θα τραγουδάμε για την ομάδα που τόσο αγαπάμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης