Απολογείται για την συμπεριφορά του κόσμου του ο Παναθηναϊκός, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.

Η αθλητική δικαστής της ομοσπονδίας βόλεϊ, Νίκη Ρεβύθη κάλεσε σε απολογία τις «πράσινες» για την συμπεριφορά του κόσμου τους στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, που έγινε στις 8/2/16.

Η ανακοίνωση:

«Η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ Νίκη Ρεβύθη καλεί σε απολογία την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 09:30:

•Το σωματείο ΜΓΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και τον έφορο του ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 9/1/16 μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ – ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

•Το σωματείο ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ και τον προπονητή του ΑΓΓΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 1/11/15 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•Το σωματείο ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ και την αθλήτρια του ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, για την συμπεριφορά της προς τους διαιτητές του αγώνα της 19/12/15 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ – ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•Το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 8/2/16 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube