Μια σεζόν που άρχιζε με πολλά όνειρα για το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε άδοξα για τους Λέικερς, που δεν μπόρεσαν να μπουν ούτε στα play in. Μετά την καταδικαστική (σε συνδυασμό με τη νίκη των Σπερς) ήττα από τους Σανς, η απογοήτευση ήταν έκδηλη.

«Είμαστε τρομερά απογοητευμένοι. Απογοητευμένοι για τους φιλάθλους μας και την οικογένεια Μπας, που μας πρόσφερε τα πάντα για να πετύχουμε, αλλά εμείς αποτύχαμε», τόνισε ο προπονητής, Φρανκ Βόγκελ, που θεωρείται δεδομένο πως θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν.

Ο Άντονι Ντέιβις είπε με τη σειρά του: «Στόχος μας ήταν το πρωτάθλημα. Είχαμε τα απαιτούμενα κομμάτια, αλλά οι τραυματισμοί μάς δυσκόλεψαν πολλοί. Είχαμε περισσότερες διαφορετικές πεντάδες παρά νίκες. Πιστεύω πως αυτό έκανε τη διαφορά τελικά. Παρότι χάσαμε πολλά ματς ακόμη κι όταν παίζαμε μαζί με τον Λεμπρόν και τον Γουέστμπρουκ, δεν είχαμε αρκετό χρόνο μαζί στο παρκέ για να συγχρονιστούμε. Είναι δύσκολο να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα όταν οι τρεις καλύτεροι παίκτες σου δεν έχουν παίξει αρκετά μαζί».

Ο Καρμέλο Άντονι, από την πλευρά του, επισήμανε: «Είχαμε όλα τα εργαλεία, αλλά απλώς δεν τα καταφέραμε. Κάποια πράγματα ήταν έξω από τον έλεγχό μας, αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες. Απλώς δεν πετύχαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube