Απάντηση στον Παναθηναϊκό για την αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το ντέρμπι του βόλεϊ γυναικών με τον Ολυμπιακό, θέλησε να δώσει ο Γιώργος Καραμπέτσος.

Μετά το καθοριστικό λάθος της Ειρήνης Μουλά, οι «πράσινοι» υπέδειξαν τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ και την ΚΕΔ ως υπεύθυνους για αυτή τη «γελοιότητα», όπως την χαρακτήρισαν.

Έτσι, εκείνος επιχείρησε σήμερα να απαντήσει, τονίζοντας ότι η δική του διοίκηση δεν έκανε καμία αλλαγή στην ΚΕΔ και αυτή λειτουργεί με τη σύνθεση που είχε οριστεί από πριν.


Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Καραμπέτσου

«Με έκπληξη ενημερώθηκα για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ, μέσω της οποίας δέχομαι προσωπική επίθεση, ενώ παράλληλα επιχειρείται μια στρέβλωση της πραγματικότητας.

Θα ήθελα λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι απ’ όλες τις Επιτροπές που λειτουργούν στην Ομοσπονδία, η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΠΕ, δεν έκανε καμία αλλαγή προσώπων ΜΟΝΟ στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας καθώς αυτό πρέπει να γίνει από αιρετή διοίκηση και ως εκ τούτου η ΚΕΔ συνεχίζει να λειτουργεί με την σύνθεση που είχε οριστεί από την προηγούμενη διοίκηση»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube