Άπαντες οι παίκτες του ρόστερ έδωσαν το «πασών», ενώ το νέο πρόσωπο ήταν ο Πέταρ Τουράνιανιν, ενώ ύστερα από δύο χρόνια απουσίας επέστρεψε ο Κώστας Βλαχόπουλος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας, οι πρωινές προπονήσεις θα γίνονται στο στίβο του ανοιχτού γηπέδου και οι απογευματινές στο κλειστό.

Ο Σάκης Μουστακδης τόνισε πως: «Κάνουμε μία νέα αρχή, με την ευχή να μην έχουμε τραυματισμούς. Μακάρι να έχουμε δύναμη, κουράγιο και ενότητα. Μαζί με τη νέα διοίκηση, αναθεωρήσαμε μπάτζετ και στόχους. Αγωνιστικός στόχος είναι μια καλή πορεία και, παράλληλα, να κερδίσουμε χρόνο για την τακτοποίηση ορισμένων εκκρεμοτήτων από το παρελθόν.

Είμαστε αισιόδοξοι και, μαζί με τους πιστούς φίλους μας, θα πορευτούμε. Μας περιμένει δύσκολη σεζόν. Η ομάδα στο δεύτερο μισό έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θέλω να έχουμε ανάλογη πορεία και εφέτος. Ο Τουράνιανιν πήρε τη θέση του Μίχαλι κι αυτή ήταν η σημαντικότερη αλλαγή. Χαίρομαι να δουλεύω με νέα παιδιά, αλλά ακόμα έχουν να καλύψουμε μεγάλη απόσταση μέχρι να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube