Ο ΑΟ Θήρας νίκησε άνετα 3-0 σετ τη νεοφώτιστη στην Α1 Ελπίδα Αμπελοκήπων στη Σαντορίνη για τους «16» του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά της φετινής διοργάνωσης.

Παρά την απουσία της Όστοϊτς, ο ΑΟΘ με πίεση από τη γραμμή του σερβίς δεν επέτρεψε στην Ελπίδα της απούσας Παπάζογλου σε κανένα σημείο του αγώνα να τον απειλήσει.

Απόστολος Οικονόμου: «Μπορεί η χθεσινή με τους Μακεδόνες και η σημερινή με την Ελπίδα να φαίνονται δυο αυτονόητες νίκες, αλλά δεν είναι έτσι. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και είχαμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη σοβαρότητα που έδειξαν και εύχομαι στην Ελπίδα να πετύχει τους στόχους της».

Γιώργος Χρυσομαλλιδης: «Μας πίεσε πολύ στο σερβίς η Σαντορίνη και δεν είχαμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας και, έτσι, φυσιολογικά ήρθε ο αποκλεισμός. Πλέον, αφοσιωνόμαστε στη μάχη της παραμονής και έχουμε μπροστά μας έναν "καυτό" μήνα».


Τα σετ: 25-16, 25-14, 25-18

ΑΟ Θήρας (Οικονόμου): Ζντοβτς, Μουντάκη, Τέρζιτς, Γεωργιάδου, Μεταξά, Βεργίδου, Αρκακιανού-λ / Τσοχατζή, Τσομπανιδου, Τσβέτκοβα, Παναγιωτίδου

Ελπίδα (Χρυσομαλλίδης): Καλαϊτζάκη, Καλαντάτζε, Καλανταρίδου, Νώτη, Γεροβασιλείου, Γουίλσον, Σουπιώνη-λ / Μπολέτου Κ., Μπολετου Μ., Καραμούτσα, Δροσοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube