Αίτημα ανάκλησης της ποινής μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που του έχει επιβληθεί για επεισόδια σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού, μετά από ματς που έδωσε στην Καλλιθέα με τον Εθνικό, κατέθεσε το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν χωρίς κόσμο τον Ολυμπιακό στη δεύτερη αγωνιστική της Volleyleague, λόγω των συγκεκριμένων επεισοδίων.

Η διοίκηση των «πράσινων» κινήθηκε νομικά για να πέσει η ποινή, επικαλούμενη ανωτέρα βία, διότι η έκδοση της απόφασης έγινε στις 5 Ιουνίου, λίγες μέρες πριν τις εκλογές και την αλλαγή της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που είχε ως αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζουν, να μην προλάβουν τις προθεσμίες για την κατάθεση προσφυγής.

Όσο για τα επεισόδια, αναφέρουν πως δεν συνέβησαν στο γήπεδο ή τον περιβάλλοντα χώρο αυτού, αλλά σε μακρινή απόσταση του χώρου που έγινε το ματς με τον Εθνικό, για το οποίο, μάλιστα, δεν είχε αιτηθεί επισήμως εισιτήρια.

Επιπλέον, βασίζονται στο δεδομένο ότι η έφεση του Ολυμπιακού στον ΑΣΕΑΔ για το ίδιο αδίκημα έγινε δεκτή, θεωρώντας πως το ίδιο θα πρέπει να γίνει και για το δικό τους αίτημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube