Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του All Star Game για τον αγώνα-γιορτή που θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου στο Σικάγο ανακοίνωσε το ΝΒΑ.

Η αναμέτρηση θα περιλαμβάνει τρία δωδεκάλεπτα, καθένα εκ των οποίων θα είναι σαν ένας... ανεξάρτητος αγώνας, με το σκορ να αρχίζει από το 0-0. Πριν την τελευταία περίοδο, οι συνολικοί πόντοι κάθε ομάδας θα αθροιστούν και εν συνεχεία, χωρίς χρόνο, η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς και η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα κυνηγήσουν τον στόχο που θα οριοθετηθεί ως εξής: στο συνολικό σκορ της προπορευόμενης ομάδας θα προστεθούν 24 πόντοι, στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, και η ομάδα που θα φτάσει πρώτη σε αυτόν τον αριθμό θα κερδίσει.

Για παράδειγμα: αν το αθροιστικό σκορ των τριών δωδεκαλέπτων είναι 100-95, ο στόχος που θα κυνηγήσουν (χωρίς περιορισμό χρόνου) στην τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες θα είναι οι 124 πόντοι. Δηλαδή η προπορευόμενη ομάδα θα χρειάζεται άλλους 24 για να κερδίσει και εκείνη που είναι πίσω στο σκορ 29.

Παράλληλα θα υπάρξουν τιμές στον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του, Τζίτζι, αλλά και τους επτά ακόμη επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube