Η ομάδα των Γυναικών προελαύνει στην τοπική κατηγορία και το μέλλον προδιαγράφεται αν μη τι άλλο λαμπρό! Το sport-fm.gr βρήκε την βασική ακραία της ομάδας, Τένια Μόνου, η οποία μας μίλησε για το «φαινόμενο»-Αστέρας Νίκαιας, αλλά και τις βλέψεις της για το μέλλον!

Προτού ξεκινήσουμε, ας πούμε μερικά λόγια για την ομάδα. Νέο σωματείο στη Νίκαια, που το αγκάλιασε αμέσως ο κόσμος και με την σκληρή δουλειά καταφέρνει να διαπρέπει σε όσες κατηγορίες συμμετέχει.

Στο σωματείο θα βρεις όλα τα κλιμάκια των ομάδων: Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων, Παίδων, Παμπαίδων. Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, που εκτελεί επίσης- με ιδιαίτερη επιτυχία- χρέη και προπονητή είναι ο Παναγιώτης Μαρούλης, ο οποίος στελεχώνεται από εξίσου «διψασμένους» για διάκριση «συμμάχους»!

Όπως γράψαμε και παραπάνω, η ομάδα των Γυναικών παίζει δίχως αντίπαλο στην κατηγορία και βαδίζει ολοταχώς για την άνοδο! Εμείς εντοπίσαμε τη βασική ακραία της ομάδας, Τένια Μόνου, η οποία διαθέτει εμπειρία και από τη Β’ Εθνική και μας τα είπε όλα! Από το στοιχείο που κάνει τον Αστέρα να ξεχωρίζει, μέχρι τις δικές της βλέψεις για το μέλλον!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Η ομάδα έχει δώσει μέχρι στιγμής 11 αγώνες, μετρά μόνο νίκες και δείχνει πανίσχυρη! Που θεωρείς ότι οφείλεται αυτό;

Έχουμε πολύ καλό ομαδικό πνεύμα και σε αυτό οφείλεται η επιτυχία μας! Αυτό είναι μόνο η αρχή και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε περισσότερα στο μέλλον!

-Επόμενος στόχος;

Η συλλογική προσπάθεια και αφοσίωση θα μας οδηγήσει στον επόμενο στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

-Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Μαρούλης, είναι από τους λίγους- αν όχι ο μόνος- που δίνει μονίμως ευκαιρίες σε όλες τις αθλήτριές του σε κάθε παιχνίδι. Πως το κρίνεις αυτό;

Ο κ. Παναγιώτης Μαρούλης είναιπολύ συγκεντρωμένος και εξειδικευμένος προπονητής με εξαιρετικές ικανότητες. Εξίσου σημαντικό, ότι αναγνωρίζει τη δύναμη της κάθε αθλήτριας του την κρίσιμη στιγμή.

-Επίσης, από τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η δουλειά του δεν αφορά μόνο το παρόν, αλλά το μέλλον...

Ναι συμφωνώ είναι φιλόδοξος και κάθε μέρα παλεύει για το τέλειο αποτέλεσμα καθώς δουλεύουμε- εκτός των άλλων- και για την επόμενη σεζόν!

-Είσαι αθλήτρια με εμπειρία από τα γήπεδα της Β’ Εθνικής. Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να αποδεχτείς την πρόταση ενός τόσο νέου σωματείου;

Η ομάδα έδειξε το ενδιαφέρον της για εμένα και ύστερα από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Μαθιουδάκη κατέληξα στο ότι έχουμε τους ίδιους στόχους, τόσο στο συλλογικό κομμάτι όσο και στο προσωπικό.

- Βλέπουμε την πασιφανή σου βελτίωση στον τομέα της επίθεσης σε σχέση με άλλες χρονιές....Πιστεύεις ότι μπορείς να προσθέσεις και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι σου;

Δουλεύουμε καθημερινά συλλογικά και ατομικά και πιστεύω ότι όλες μας έχουμε ανεβεί σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.. Αν έχω βελτιωθεί σε κάτι, το οφείλω στον προπονητή και στις συμπαίκτριες μου.

-Ποιο είναι το βασικό συστατικό που κρατάει την ομάδα ενωμένη;

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που μας δένει είναι η αγάπη και η καθολικότητα σε ό,τι κάνουμε!

-Ποιος είναι το πρόσωπο «κλειδί»;

Δεν ξέρω αν υπάρχουν πρόσωπα κλειδιά ξέρω όμως ότι έχουμε αντικλείδια για όλες τις "πόρτες"!

-Θέλω να μου δώσεις μια εικόνα από το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Ποιο είναι το στοιχείο που θεωρείς ότι κάνει το σωματείο να διαφέρει από τα υπόλοιπα;

Όλα τα κορίτσια είμαστε κοντά ηλιακά, κάποια παίζουν ήδη μαζί καιρό κάποιες όπως εγώ προστεθήκαμε φέτος. Με την καθημερινή τριβή και με τα ανεβασμένα στάνταρ έχουμε δεθεί και οι σχέσεις μας δυναμώνουν σταδιακά.

-Ποιος είναι ο ουσιαστικός ρόλος του τεχνικού διευθυντή, Μιχάλη Μαθιουδάκη στην ομάδα πέρα από τις βασικές του αρμοδιότητες;

Ο κύριος Μαθιουδάκης πέρα από μάνατζερ της ομάδας έχει εισχωρήσει σε αυτή με το χιούμορ και την εφευρετικότητα του. Είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε καθώς η επικοινωνία είναι πάρα πολύ σημαντική.

-Πως φαντάζεσαι τον Αστέρα σε ένα χρόνο από σήμερα;

Η πορεία του Αστέρα είναι θεαματικά ανοδική. Δεν σταματάμε να δουλεύουμε και να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο. Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο άλμα και θα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube