Έτοιμη είναι η ΑΕΚ για τη μάχη κόντρα στη ΜΕΝΤ που θα δώσει στο πλαίσιο της εικοστής αγωνιστικής της Volleyleague (Σάββατο 21/3 – 19.30).

Πρόκειται για αγώνα ζωής και θανάτου για την «Ένωση» που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς. Σε περίπτωση ήττα απ’ την ομάδα της Τούμπας –που παλεύει για τον ίδιο στόχο- η ΑΕΚ θα έχει μειονέκτημα στην ισοβαθμία, ενώ υπάρχει πιθανότητα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ, αφού απαιτείται διαφορά μέχρι επτά βαθμών ανάμεσα στις δύο τελευταίες θέσεις.

«Πιο τελικός δεν γίνεται», ήταν τα λόγια του Αντώνη Παπαδόπουλου για το ματς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του γνωρίζει την κρισιμότητα του αγώνα. «Αυτό που έπρεπε να κάνουμε το κάναμε και με το παραπάνω. Υπάρχει διάθεση απ΄ όλα τα παιδιά για να κάνουμε καλή εμφάνιση και να νικήσουμε. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τη δύσκολη κατάσταση. Το θέμα είναι να μπορούμε να βγάλουμε τη γνώση και την εμπειρία μας στο γήπεδο».

Για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε: «Με τη ΜΕΝΤ πάνω κάτω είμαστε ισοδύναμοι. Έχει έναν καλό κεντρικό, έναν καθαρόαιμο διαγώνιο, εμείς υπερτερούμε σε πασαδόρο και λίμπερο, αλλά όλα αυτά είναι στη θεωρία. Περιμένουμε τον κόσμο της ΑΕΚ να υποστηρίξει ενώ και η διοίκηση υποσχέθηκε στα παιδιά πως θα κάνει το καλύτερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.