Το δικό του σχόλιο για την ήττα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, για την 9ης αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός, πρώτα από όλα, δεν θυμάμαι και επειδή το έψαξα δεν πρέπει να έχει μία νίκη σε έξι ματς πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν γκέλες και γκέλες. Διαφορετικό ματς με τον Παναιτωλικό, τον Λεβαδειακό και τώρα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ολυμπιακός, σε σημαντικά διαστήματα του ματς, είχε καλή απόδοση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός δημιούργησε φάσεις, βάζοντας την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου, και θα μπορούσε να προηγηθεί στο ματς. Δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις στατικές φάσεις. Είχε φάουλ, κόρνερ και όλα αυτά τα βλέπουν οι φίλοι που είδαν το παιχνίδι. Υπάρχουν θέματα που προβληματίζουν τον Μεντιλίμπαρ και τον οργανισμό. Ο προπονητής δίνει ευκαιρίες σε όλους. Μπήκε ο Γιάρεμτσουκ, δεν έδειξε κάτι. Μπήκε ο Στάμενιτς και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Γουίλιαν δεν έκανε τη διαφορά, παρότι είναι και εκείνος μία από τις δαπανηρές μεταγραφές του. Ο Κωστούλας ήταν πολύ καλός, ο Μουζακίτης δεν ήταν δυνατό να ξεκινήσει πάλι. Χρειάζεται μία διαχείριση», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε μία επίθεση που δεν έδειχνε κάτι σοβαρό, και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Από την άλλη, όταν κάνεις 22 τελικές, πρέπει να βάζεις και την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός πάλι δεν κέρδισε στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα ματς στην Ευρώπη. Τώρα θα πρέπει να βρεθεί η λύση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ για τον θάνατο του Τόντσι Γκάμπριτς

Ολυμπιακός: Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα για Γιαζίτσι!

Τσακίρης: «Αλμέιδα και παίκτες να διορθώσουν την εικόνα - Δεν γίνεται να ζητάμε… αίμα συνέχεια»

Ηλιόπουλος: «ΟΧΙ κύριε Λανουά, η ΑΕΚ θα προστατευτεί από τα κραυγαλέα λάθη εις βάρος της»

Νικολακόπουλος: «Οριστικά χάνει τη σεζόν ο Γιαζίτσι, παθαίνει χιαστό για δεύτερη φορά!»

Αθανασίου: «Ένα μαύρο σύννεφο βρίσκεται πάνω από τον Παναθηναϊκό και πλακώνει τα πάντα»

Κετσετζόγλου: «Δύο καθαρά πέναλτι στις Σέρρες-Πιστεύω στον Αλμέιδα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ξέχασε τον τρόπο του να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, ξέχασε τον κυνισμό που είχε…»

Χριστόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ευρώπη και Κύπελλο οι στόχοι του ΟΦΗ-Θλιβερό που δύσκολα βρίσκεις Έλληνες»

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρος ο Παναθηναϊκός για Αλόνσο-Ήταν καλός με Άρη αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία»