Είναι πιο πολύ ρεπορτάζ και λιγότερο σχόλιο; Όπως θέλετε πάρτε το… Η ουσία είναι ότι το καλοκαίρι δεν θα αργήσει και το ενδιαφέρον μας, θα αρχίσει σιγά- σιγά να στρέφεται και στην εθνική ομάδα!

Ήδη κάποιοι ξεκίνησαν να αναρωτιούνται «θα έρθει ο ένας; Θα έρθει ο άλλος;» Και οι περισσότερες αναφορές γίνονται στα παιδιά που αγωνίζονται στην άλλη άκρη του Ατλάντικού. Τι αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είναι λίγο περίεργη φάση. Γιατί πολύ απλά, ο Τρινκιέρι απέτυχε, η ΕΟΚ το παραδέχτηκε, αλλά ο Ιταλός επίσημα ακόμη είναι κόουτς.

Την ίδια ώρα αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Το όνομα του Φώτη Κατσικάρη δείχνει να έχει πάρει προβάδισμα, έκπληξη δεν θα πρέπει να αποκλείεται (κάποιος άλλος δηλαδή), αλλά καλό είναι σιγά- σιγά να αρχίζουν στην Ομοσπονδία να σκέφτονται και άλλα πράγματα. Τι εννοώ; Θα υπάρξουν εκπλήξεις και με παίκτες. Η κούραση είναι απίστευτη. Το φορτίο που σηκώνουν δεν αντέχεται. Οι διεθνείς του Ολυμπιακού για παράδειγμα, έτσι όπως είναι και η φετινή ομάδα τους χτισμένη, έχουν «φτύσει αίμα». Και τους πάει σερί…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Παντελή Διαμαντόπουλου στο Superbasket.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube