Το πιο επιτυχημένο τουρνουά της χρονιάς το VSC CARNICAL MIXED OPEN BY EFI SFYRI πραγματοποιήθηκε στις 5-6/3 με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή 58 αθλητών, στα δύο Ολυμπιακών προδιαγραφών γήπεδα του Vari Sports Club, ακολουθώντας το αγωνιστικό σύστημα του διπλού αποκλεισμού.

Την πρώτη θέση κατέκτησαν μετά από ένα θεαματικό τελικό οι Κατερίνα Καπόλου και ο Σταύρος Βλαχάκης (εκπληκτικός Spiderman) με νίκη 2-1 (11-15, 15-9, 11-6) κόντρα στους Ανδρέα Ξιντάρα και Λητώ Δοκοπούλου.

Νικητές στο καρναβαλικό μέρος αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία οι Γιώργος Τρομπέτας και Γιόλα Παπαστάμου καθώς και η ομάδα των Γιώργου Κανατσούλη και Βιολέτας Μπάρκα. Οι τέσσερεις ευρηματικοί παίκτες εντυπωσίασαν με τις μεταμφιέσεις τους και κέρδισαν τρίμηνη συνδρομή στο Vari Sports Club (δώρο αξίας 150 ευρώ).

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:

« Άλλη μία διοργάνωση του VSC BV Academy στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το καθιερωμένο καρναβαλικό τουρνουά beach volley αποδεικνύει κάθε φορά ότι είναι το πιο επιτυχημένο τουρνουά της χρονιάς, με πολλές συμμετοχές αλλά και ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι οι παίκτες δεν αποχωρίζονται τη μασκέ αμφίεση ακόμα και μέχρι τον τελικό. Μοναδικά είναι τα έπαθλα που προσφέρει το VSC Winter Series by Efi Sfyri, μετά από τη συνεργασία με τις εταιρείες Tsakiris Mallas, Fresh Line και Dole ισχυροποιώντας έτσι τα κίνητρα για τους αθλητές και των δύο κατηγοριών (μεικτό - γυναικείο).»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube