Ένα δημοσίευμα από το... πουθενά σε σχέση με το μέλλον του Μίλαν Ράσταβατς στην τεχνική ηγεσία του Asteras AKTOR προέκυψε στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «one.co.il» αναφέρει πως ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην έξοδο από τους Αρκάδες λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση, και μάλιστα πως ο Ρόμπι Κιν είναι ένας από τους τρεις υποψήφιους που έχει στο μυαλό της η διοίκηση της ομάδας για να τον αντικαταστήσει.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr δεν τίθεται κάποιο τέτοιο θέμα, τουλάχιστον μέχρι τώρα που μιλάμε, καθώς στον Αsteras AKTOR υπάρχει ικανοποίηση από το έργο του Μίλαν Ράσταβατς και δεν φαίνεται να συντρέχει λόγος απομάκρυνσής του. Βέβαια, στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, επομένως... δεν μπορεί να αποκλειστεί το οτιδήποτε.

Το σίγουρο είναι πως μετά από τρεις αγωνιστικές πρωταθλήματος, η ομάδα της Τρίπολης ηττήθηκε μεν εντός έδρας από τον Βόλο, κατάφερε όμως να πάρει «διπλό» στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και βαθμό από τον Άρη στο «Βικελίδης», επομένως η μέχρι στιγμής συγκομιδή κρίνεται ικανοποιητική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube