Αυτό που εκατοντάδες μικρά παιδιά περίμεναν από πέρσι το καλοκαίρι θα γίνει πραγματικότητα την επόμενη εβδομάδα. Την προσεχή Δευτέρα το ΟΠΑΠ PAPALOUKAMP 2007 θα ανοίξει τις πύλες του στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι θέσεις της πρωινής περιόδου έχει γεμίσει εδώ και 1,5 μήνα, ενώ μένουν ελάχιστες θέσεις για την απογευματινή περίοδο. Εκτός λοιπόν από τον υδράργυρο, κόκκινο «χτυπάει» και η ανυπομονησία των παιδιών να βρεθούν δίπλα στον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο Έλληνας σούπερ σταρ θα προσπαθήσει να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ στους μικρούς φίλους του αθλήματος, σε αυτή του την προσπάθεια ο 30χρονος παίκτης θα έχει συμπαραστάτες του και αρκετούς συμπαίκτες του από την Εθνική ομάδα και όχι μόνο.

Στις 4 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνει η Χαλκιδική στις εγκαταστάσεις της Galis'camp στο Πευκοχώρι, ενώ σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα (9-14 Ιουλίου) το OΠΑΠ PAPALOUKAMP 2007 κατηφορίζει στη Ρόδο σε συνεργασία με την ΚΑΕ Κολοσσός και το Κολλέγιο Ρόδου.

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το μυαλό μου είναι στο PAPALOUKAMP και χαίρομαι ιδιαίτερα που έχει γίνει θεσμός και πλέον εξαπλώνεται και εκτός Αθηνών. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο στόχος μας, να πάμε σε όσο γίνεται περισσότερες περιοχές και να φέρουμε τα παιδιά κοντά στο άθλημα που αγαπάμε» τόνισε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα κληθεί να αποφασίσει και για το επαγγελματικό του μέλλον.

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube