Δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα ο Ντάρκο Μίλισιτς μιλώντας για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας και την πορεία της εθνικής Σερβίας στη διοργάνωση. Ο άσος των Ορλάντο Μάτζικ έδειξε πως δεν έχει καταλάβει τι θα αντιμετωπίσει στην Ιβηρική χερσόνησο και μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, φάνηκε πως δεν φοβάται και δεν υπολογίζει κανέναν και ήταν αρκετά προκλητικός προς άπαντες.

«Θα τους «λιώσουμε» όλους, Ισπανούς, Έλληνες, Λιθουανούς, Ρώσους, Γάλλους, Ιταλούς. Όλους! Είναι καλοί, αλλά εμείς μπορούμε να τους ισοπεδώσουμε όλους. Η Ισπανία δεν είναι ανίκητη. Θέλω να παίξω με αντίπαλο τον Γκασόλ, είναι «σοφτ» παίκτης. Αν κερδίσουμε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, θα βγάλω την εμφάνισή μου και θα πηδήξω από την ταράτσα της Βουλής. Μετά από αυτό δε θα χρειάζομαι να δω και να κάνω τίποτα άλλο στη ζωή μου», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του ΝΒΑer και σίγουρα αυτά που είπε θα συζητηθούν.

Μίλησε και για άλλα πράγματα ο Μίλισιτς. «Ο Γκούροβιτς θα παίξει στην εθνική, εφόσον κληθεί. Είμαι χαρούμενος που ο Βούγιανιτς βρίσκει τη φόρμα του, όπως και ο Σάσα Πάβλοβιτς, που παίζει σαν «βασιλιάς» στους Κλίβελαντ Καβαλίερς», ολοκλήρωσε ο διεθνής σέντερ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube