Ο Παναθηναϊκός μείωσε το κόστος της ομάδας με τις αποδεσμεύσεις που έγιναν, ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό. Στόχος της διοίκησης είναι να κάνει κι άλλες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση με ορίζοντα το προσεχές καλοκαίρι.

Στις σκέψεις της ΠΑΕ είναι πέντε ποδοσφαιριστές που είτε δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, είτε έχουν πολύ υψηλό συμβόλαιο για τα νέα δεδομένα.

Στη λίστα υπάρχει το όνομα του Κουίνσι, ο οποίος έχει δυσαρεστήσει τους ανθρώπους της ομάδας με τη μετριότατη αγωνιστική του παρουσία, αλλά και τη γενική του συμπεριφορά με τελευταίο κρούσμα την αναχώρησή του για το Λονδίνο άνευ άδειας. Εφόσον ο Γκανέζος εξτρέμ δεν συνετιστεί και δεν βοηθήσει αγωνιστικά, είναι δεδομένο πως θα κληθεί σε συζητήσεις για αποδέσμευση το καλοκαίρι.

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι και από την αγωνιστική προσφορά των Φορναρόλι και Βελάσκες, που συν τοις άλλοις καταλαμβάνουν και θέσεις ξένων.

Σε διαφορετική κατηγορία ανήκουν Βιτόλο και Τοτσέ. Οι δύο Ισπανοί έχουν βοηθήσει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό και δεν έχουν προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα. Ωστόσο οι αποδοχές τους κρίνονται ιδιαίτερα υψηλές για τα νέα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα και είναι πολύ πιθανό να τους προταθεί ψαλίδισμα στις αποδοχές. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αν δεν δεχτούν κάτι τέτοιο (όπως έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν από τη στιγμή που έχουν συμβόλαιο), είναι πιθανό να συζητηθεί το ενδεχόμενο πώλησής τους ή ακόμη και αποδέσμευσής τους χωρίς αντίτιμο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube