Ο, κατά πολλούς, καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, δείχνει να «τελειώνει» από τον Ατρόμητο, μετά την παραίτηση που υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει δεκτή από τον Γιώργο Σπανό.

Στις 2 Ιουνίου, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνία με τον Βόσνιο τεχνικό. «Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης τεχνικός στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου των διαδοχικών επαφών με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και την καταλυτική συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στις 22/12 η αυλαία φαίνεται πως πέφτει. Ο αποκλεισμός από τον Κύπελλο Ελλάδας και τον Ολυμπιακό Βόλου, σε συνδυασμό με τις πολλές μουρμούρες που ακούγονται εδώ και καιρό φέρνουν τους τίτλους του τέλους.

Ο Μπάγεβιτς έχει πολλές ευθύνες για την εικόνα της ομάδας, αυτές ανέλαβε και παραιτήθηκε. Άπαντες πίστευαν πως με τον «Ντούσκο» στο τιμόνι, το υλικό που είχε η ομάδα και τα προβλήματα στις υπόλοιπες ομάδες, ο Ατρόμητος θα έπαιζε, ακόμα και για την δεύτερη θέση. Οι εμφανίσεις με την Νιούκαστλ, τον Αύγουστο, επιβεβαίωσαν αυτές τις σκέψεις, όμως μετά ήρθε η καθίζηση.

Οι νίκες έρχονταν δύσκολα, οι εμφανίσεις δεν ήταν πειστικές, ενώ μια σειρά από ανεπιτυχή αποτελέσματα έφερε ακόμα μεγαλύτερη γκρίνια. Αυτά πιστώνονται στον Μπάγεβιτς και αυτά τον έφεραν στην παραίτηση.

Την Κυριακή, θα ξεκαθαρίσει το θέμα, μετά από συνάντηση που θα έχει με την διοίκηση, όμως όπως σιγοψυθιρίζεται ο «Ντούσκο» είναι με το ένα πόδι εκτός Ατρόμητου και ίσως και κοντά στη «δύση» της προπονητικής του καριέρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube