Στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων από την Ιταλία και το Βέλγιο βρίσκεται ο Γιάννης Σκόνδρας.

Σύλλογοι από το καμπιονάτο φέρονται ήδη να έχουν κάνει μία διερευνητική κρούση για τον αρχηγό του Ατρομήτου και πιθανώς να επιστρέψουν με επίσημη πρόταση. Παράλληλα ένας μεγάλος σύλλογος από τη Jupiler League εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση απόκτησής του. Μέχρι πρότινος ο Ολυμπιακός λεγόταν πως κοιτάζει «ζεστά» τον 22χρονο άσο, ωστόσο το ενδιαφέρον τους έχει ατονήσει.

Προτάθηκε ο Μακέντα

Ο Ατρόμητος κινείται για την απόκτηση σέντερ φορ, όπως επιβεβαίωσε χθες μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στους Περιστεριώτες προτάθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα, ο Ιταλός φορ που ανήκει στη Μαν. Γιουνάιτεντ αλλά είναι εκτός βασικών πλάνων. Ο 21χρονος άσος αγωνίστηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια δανεικός σε Σαμπντόρια και ΚΠΡ, ενώ φέτος έχει μόνο τρεις εμφανίσεις. Συνολικά μετρά 36 συμμετοχές και 5 γκολ με τους «διαβόλους». Οριστικές αποφάσεις για τον φορ θα παρθούν μετά τη συνάντηση που θα έχουν τις επόμενες μέρες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Γιώργο Σπανό.

Στο μεταξύ, προσεχώς θα γίνουν συζητήσεις με τους Γιώργο Μακρή και Βαγγέλη Οικονόμου, προκειμένου να βρεθεί λύση και να αποχωρήσουν από την ομάδα, καθώς είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας.

* Κοντά στην απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα, Ηλία Βούρα, που ανήκει στη Νίκη Βόλου, φέρεται να βρίσκεται ο Ατρόμητος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube