Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος, χωρίς πολλά περιθώρια, υποδέχεται, την επίσης… ζορισμένη Ξάνθη. Οι δύο ομάδες χρειάζονται, για διαφορετικούς λόγους, τη νίκη προκειμένου να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του sport-fm.gr.

Ατρόμητος:

Το παιχνίδι με την Ξάνθη για την δωδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, είναι κάτι παραπάνω από κομβικό για τον Ατρόμητο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι ποδοσφαιριστές του, έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος στην βαθμολογία και ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα μόνο κακές επιπτώσεις θα είχε στο σύλλογο του Περιστερίου.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει καταλάβει πως κάθε απώλεια θα είναι καταστροφική, ενώ είναι έτοιμος να ανακατέψει και την τράπουλα, προκειμένου η ομάδα να είναι «φρέσκια» και κυρίως αποτελεσματική.

Εκτός αποστολής έχει μείνει ο τιμωρημένος Δημούτσος και ο τραυματίας Μπάλλας, ενώ κανονικά προπονήθηκε και υπολογίζεται ο Ντένις Επστάιν.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Γιαννούλης, Επστάιν, Καραμάνος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνης, Κούτσι, Τζαμάλ, Αθανασίου.


Ξάνθη:

Τα πλάνα του χωρίς τον βασικό επιθετικό της Ξάνθης, Μάρκο Μαρκόφσκι, θα πρέπει να καταστρώσει ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Κωστένογλου.

Ο Σέρβος φορ στην τελευταία προπόνηση των ακριτών πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο τραυματίστηκε στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από το κρίσιμο ματς της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον σύλλογο του Περιστερίου.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ενόψει Ατρόμητου ο Κωστένογλου, αφού στο απουσιολόγιό του βρίσκονται και τα ονόματα των τραυματισμένων Ρικάρντο Ντάνι, Σάντος Γκλέισον και του τιμωρημένου Κώστα Φλίσκα.

Αναλυτικά η 20μελης αποστολή του Κωστένογλου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο:

Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Καζούμπα, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Τριάδης, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μαρίν, Νάκα, Ράνος, Γκατσολάρι, Κούτεβ, Τορομανίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «καυτό» ΟΑΚΑ και η αγωνία του Αλόνσο: Η παρακάμερα από την πλούσια ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκου και Ολυμπιακού

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να γίνει ουσιαστική διαχείριση των προβλημάτων στον ΠΑΟΚ και όχι με πρόστιμα»

Τσακίρης: «Πέναλτι με το χέρι στον Περέιρα, εκτός και αν το σήκωσε ο Τσάβες για να… παραγγείλει»!

Ντέμης: «Προσπαθώ να καταλάβω τι δεν λειτουργεί στον Παναθηναϊκό - Έλειψε το πρέσινγκ του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό»

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου είχε δίκιο - Οι παίκτες δεν υπογράφουν συμβόλαιο ότι πάντα θα κερδίζουν»

Ντέμης: «Άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Κωστούλας - Θα πόνταρα πάνω του και θα χαρώ να γίνει ο νέος Ιωαννίδης»

Asteras AKTOR: Τι συνέβη με Μπιλέ, Μακελελέ και το πρότζεκτ των «κιτρινομπλέ»

Ντέμης για διαιτησία: «Δεν θα έδινα πέναλτι ούτε στο Αγρίνιο ούτε στο ΟΑΚΑ»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χρυσό στα χέρια του και πρέπει να τον… εξαργυρώσει»

Παραμένει στον πάγκο του Λεβαδειακού ο Νίκος Παπαδόπουλος