Ματς με άρωμα... Ευρώπης.

Ο Ατρόμητος αφού επανήλθε στις νίκες, υποδέχεται στο Περιστέρι τον «Ευρωπαίο» Πανιώνιο που φιγουράρει στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης στο sport-fm.gr


Ατρόμητος

Όλοι στο «στρατόπεδο» της ομάδας ελπίζουν πως οι κακές εμφανίσεις και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα ανήκουν ήδη στο παρελθόν. Αφού... έσπασε η γκίνια έξι αγώνων χωρίς νίκη, πλέον καλούνται να κάνουν ένα μίνι σερί για να «σκαρφαλώσουν» εκ νέου στη βαθμολογία.

Αν μη τι άλλο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να νιώθει άνετος, καθώς έχει τους πάντες στη διάθεσή του. Στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο βρίσκεται και ο Εντουάρδο Μπρίτο, μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε 4-2-3-1. Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, Σκόνδρας (δεξιά), Γιαννούλης (αριστερά), Λαζαρίδης και Ταυλαρίδης η τετράδα στην άμυνα. Ιγκλέσιας και Δημούτσος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Πίτου Γκαρσία, Καραμάνο και Καραγκούνη. Ο τελευταίος «εξαργυρώνει» το νικητήριο γκολ με τον Πανθρακικό και ο «Ντούσκο» του δίνει φανέλα βασικού. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Κούτσι, που επίσης σκόραρε στο ματς με τους Θρακιώτες.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Μπρίτο, Μπέλιτς, Καραμάνος, Καλλέργης, Κούτσι

Πανιώνιος

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο «έκλεψε» τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά. Η πορεία... πρωταθλητισμού που κάνει ο Πανιώνιος συνεχίζεται και ευχή όλων στο «στρατόπεδο» του Ιστορικού είναι να μην μπει «φρένο».

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους γνωστούς τρεις. Οι Καμπάνταης, Μενδρινός και Κουλουχέρης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και για ένα ακόμα παιχνίδι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του «Ελέ». Βέβαια, ο νεαρός τεχνικός έχει συνηθίσει να μην του έχει στη διάθεσή του στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Ανέστης, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Αυλωνίτης, Κούρντι, Κούρος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Ρόβας, Οκόγιε, Σάμαρης, Ρόκας, Σπυρόπουλος, Διαμαντάκος, Ανδράλας, Κολοβός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «καυτό» ΟΑΚΑ και η αγωνία του Αλόνσο: Η παρακάμερα από την πλούσια ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκου και Ολυμπιακού

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να γίνει ουσιαστική διαχείριση των προβλημάτων στον ΠΑΟΚ και όχι με πρόστιμα»

Τσακίρης: «Πέναλτι με το χέρι στον Περέιρα, εκτός και αν το σήκωσε ο Τσάβες για να… παραγγείλει»!

Ντέμης: «Προσπαθώ να καταλάβω τι δεν λειτουργεί στον Παναθηναϊκό - Έλειψε το πρέσινγκ του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό»

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου είχε δίκιο - Οι παίκτες δεν υπογράφουν συμβόλαιο ότι πάντα θα κερδίζουν»

Ντέμης: «Άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Κωστούλας - Θα πόνταρα πάνω του και θα χαρώ να γίνει ο νέος Ιωαννίδης»

Asteras AKTOR: Τι συνέβη με Μπιλέ, Μακελελέ και το πρότζεκτ των «κιτρινομπλέ»

Ντέμης για διαιτησία: «Δεν θα έδινα πέναλτι ούτε στο Αγρίνιο ούτε στο ΟΑΚΑ»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χρυσό στα χέρια του και πρέπει να τον… εξαργυρώσει»

Παραμένει στον πάγκο του Λεβαδειακού ο Νίκος Παπαδόπουλος