Σαν ένα απλό παιχνίδι θα αντιμετωπίσει τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο τόνισε σε δηλώσεις του ο Νιάζι Κούτσι.

Ο επιθετικός από την Φινλανδία, ο οποίος πέρυσι φόραγε τη φανέλα των «κυανέρυθρων», είπε πως δεν αισθάνεται κάποια παραπάνω πίεση στο παιχνίδι απέναντι στην παλιά του ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρώτο τέρμα που πέτυχε με τον Ατρόμητο και σε ποιο άτομο το αφιέρωσε.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Νιάζι Κούτσι:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανθρακικό:

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα κάθε φορά που η μπάλα μπαίνει μέσα, καθώς για έναν επιθετικό αυτό είναι το καλύτερο σημείο ενός παιχνιδιού. Το να σκοράρει γκολ. Ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα επειδή προσπαθούσε και δούλευα σκληρά και ξέρω ότι πάντα αυτό το πρώτο γκολ είναι πολύ δύσκολο. Μερικές φορές έρχεται εύκολα, κάποιες άλλες χρειάζεσαι περισσότερη ώρα μέχρι να το βρεις, αλλά όταν έρχεται κάθε φορά το συναίσθημα είναι υπέροχο. Δεν έχει σημασία αν είναι σπουδαίο γκολ ή αν το βάζεις μπροστά από τη γραμμή, πάντα το συναίσθημα είναι το ίδιο υπέροχο».


Με ποιο άτομο πανηγύρισε το πρώτο του γκολ:

«Ήταν εκεί η κόρη μου με τον αδερφό μου. Είχα πει στην κόρη μου στο σπίτι, ότι αν σκοράρω θα έρθω σε σένα και είπε εντάξει. Το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι όταν στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο πέτυχα και το πρώτο μου και την είχα φέρει στο γήπεδο. Έτσι αποφάσισα να την φέρω ξανά σε αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι μου φέρνει τύχη».

Ήταν το πρώτο της παιχνίδι και στο Περιστέρι:

«Ναι ήταν, και ήταν υπέροχο να σκοράρω ενώ ήταν εκεί. Ήταν πολύ όμορφα. Ήταν λίγο μπερδεμένη όταν έβαλα το γκολ γιατί κοιτούσε τον κόσμο που φώναζε και πανηγύριζε όταν πήγα εγώ προς το μέρος της».

Για το αν αυτό το γκολ θα τον απελευθερώσει:

«Το ελπίζω. Έχω την κατάλληλη ψυχολογία. Ελπίζω να βρίσκομαι στην κατάλληλη θέση για να πετύχω κι άλλα γκολ κι αυτό θα με βοηθήσει ώστε να συνεχίσω. Ωστόσο ήταν πιο σημαντικό το ότι η ομάδα κέρδισε και όταν η ομάδα νικά έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε άρα αυτή είναι μια καλή περίοδος για μένα. Ήταν σπουδαίο το ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».


Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο του οποίου φόραγε πέρυσι τη φανέλα:

«Είναι σαν όλα τα άλλα παιχνίδια. Δε νιώθω καμιά έξτρα πίεση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να κερδίζουμε τα ματς. Τώρα ακολουθεί ο Πανιώνιος, ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε να νικάμε στη σειρά».

Για τις στιγμές που έζησε στη Νέα Σμύρνη:

«Ήταν πολύ ωραία εκεί έναν χρόνο πέτυχα δέκα γκολ ακόμα κι αν είχαμε οικονομικές δυσκολίες στην ομάδα, άλλαξε κι ο προπονητής, αλλά και πάλι κατάφερα να περάσω ωραίες στιγμές και είμαι τυχερός ότι σκόραρα γι' αυτούς δέκα γκολ κι ελπίζω να νιώθουν κι εκείνοι τυχεροί που με είχαν όπως νιώθω κι εγώ τυχερός που ήμουν εκεί. Ήταν μια καλή συνεργασία, τους εύχομαι ό,τι καλύτερο, όμως τώρα συνεχίζω στον Ατρόμητο και θέλω να πάω όσο καλύτερα γίνεται».


Για το αν έχει παρακολουθήσει καθόλου τη πορεία της πρώην του ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα:

«Δεν τους έχω δει καθόλου φέτος. Ωστόσο, ξέρω ότι έχουν καινούριο προπονητή, νεαρούς παίκτες και όσο τώρα τα έχουν πάει πολύ καλά. Είναι σπουδαίο να βλέπεις ότι παρά τα τόσα προβλήματα μπορείς να τα πας καλά και να κερδίζεις τα παιχνίδια όπως ο Πανιώνιος. Είναι ένα καλό παράδειγμα και για τις άλλες ομάδες να συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά και τα αποτελέσματα θα έρθουν αν δουλεύεις σκληρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «καυτό» ΟΑΚΑ και η αγωνία του Αλόνσο: Η παρακάμερα από την πλούσια ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκου και Ολυμπιακού

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να γίνει ουσιαστική διαχείριση των προβλημάτων στον ΠΑΟΚ και όχι με πρόστιμα»

Τσακίρης: «Πέναλτι με το χέρι στον Περέιρα, εκτός και αν το σήκωσε ο Τσάβες για να… παραγγείλει»!

Ντέμης: «Προσπαθώ να καταλάβω τι δεν λειτουργεί στον Παναθηναϊκό - Έλειψε το πρέσινγκ του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό»

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου είχε δίκιο - Οι παίκτες δεν υπογράφουν συμβόλαιο ότι πάντα θα κερδίζουν»

Ντέμης: «Άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Κωστούλας - Θα πόνταρα πάνω του και θα χαρώ να γίνει ο νέος Ιωαννίδης»

Asteras AKTOR: Τι συνέβη με Μπιλέ, Μακελελέ και το πρότζεκτ των «κιτρινομπλέ»

Ντέμης για διαιτησία: «Δεν θα έδινα πέναλτι ούτε στο Αγρίνιο ούτε στο ΟΑΚΑ»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χρυσό στα χέρια του και πρέπει να τον… εξαργυρώσει»

Παραμένει στον πάγκο του Λεβαδειακού ο Νίκος Παπαδόπουλος