Εν μέρει και οι δύο θέλουν να μπουν με το... δεξί σε νέα εποχή.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Πανθρακικό για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους μεν Περιστεριώτες να θέλουν να αφήσουν πίσω τα έξι τελευταία παιχνίδια όπου αγνοούν τη νίκη και τους δε Θρακιώτες να πάρουν το τρίποντο στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα στο sport-fm.gr.

Ατρόμητος

Δεδομένα, έξι ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για τον Ατρόμητο. Όπως τόνισε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, η ομάδα του έχει χάσει τζάμπα βαθμούς. Απέναντι στον Πανθρακικό είναι το φαβορί για τους τρεις βαθμούς, ωστόσο καλείται να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Με δύο πονοκεφάλους θα παρατάξει τους «κυανόλευκους» ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Ο Ματίας Ιγκλέσιας είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει, ενώ το απρόοπτο ήρθε από το «μέτωπο» του Ντένις Επστάιν.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έκανε σχεδόν όλη την εβδομάδα θεραπεία και ήταν λογικό επακόλουθο να αποκλειστεί από την αποστολή για το συγκεκριμένο ματς. Αντίθετα, ο Τάσος Καραμάνος είναι στους 18 «εκλεκτούς», αφού ξεπέρασε το πρόβλημά του, ενώ δεν αποκλείται ο «Ντούσκο» να προβεί σε αλλαγές, κυρίως μεσοεπιθετικά.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καλλέργης, Καραμάνος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Δημούτσος, Κούτσι, Καραμάνος, Μπέλιτς.

Πανθρακικός

Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί παρελθόν. Ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε το «τιμόνι» του Πανθρακικού και καλείται να την βάλει σε ανοδική... τροχιά. Την περασμένη αγωνιστική, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες για σχεδόν 90', πάλεψε πολύ, παρά την ήττα από τον Πανιώνιο στο τέλος. Με έξι βαθμούς βρίσκεται πολύ χαμηλά και χρειάζεται άμεσα βαθμολογική... ανάσα.

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των νεοφώτιστων για το ματς στο Περιστέρι. Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος αποχώρησε στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, έχοντας ενοχλήσεις στο γόνατο και αναγκαστικά έμεινε εκτός αποστολής. Φυσικά, εκτός 18αδας έμεινε και ο τερματοφύλακας, Γιώργος Αθανασιάδης, λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Σερφά, Μελίσσης, Μακρυδημήτρης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βιγιαρέχο, Κάσελαν, Μουνάφο, Λαδάκης, Πρίττας, Βαϊρουα, Μπαικαρά, Μίνγκας, Λουσέρο, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «καυτό» ΟΑΚΑ και η αγωνία του Αλόνσο: Η παρακάμερα από την πλούσια ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκου και Ολυμπιακού

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να γίνει ουσιαστική διαχείριση των προβλημάτων στον ΠΑΟΚ και όχι με πρόστιμα»

Τσακίρης: «Πέναλτι με το χέρι στον Περέιρα, εκτός και αν το σήκωσε ο Τσάβες για να… παραγγείλει»!

Ντέμης: «Προσπαθώ να καταλάβω τι δεν λειτουργεί στον Παναθηναϊκό - Έλειψε το πρέσινγκ του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό»

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου είχε δίκιο - Οι παίκτες δεν υπογράφουν συμβόλαιο ότι πάντα θα κερδίζουν»

Ντέμης: «Άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Κωστούλας - Θα πόνταρα πάνω του και θα χαρώ να γίνει ο νέος Ιωαννίδης»

Asteras AKTOR: Τι συνέβη με Μπιλέ, Μακελελέ και το πρότζεκτ των «κιτρινομπλέ»

Ντέμης για διαιτησία: «Δεν θα έδινα πέναλτι ούτε στο Αγρίνιο ούτε στο ΟΑΚΑ»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χρυσό στα χέρια του και πρέπει να τον… εξαργυρώσει»

Παραμένει στον πάγκο του Λεβαδειακού ο Νίκος Παπαδόπουλος