Αρκετό κόσμο αναμένεται να έχει το γήπεδο της Λιβαδειάς στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ατρόμητος που θα φιλοξενήσει την Δευτέρα το βράδυ (20:30, Novasports, sport-fm.gr).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού δεν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση, απόρροια των αρνητικών αποτελεσμάτων, της απόστασης από την Αθήνα και της ημέρας και ώρας διεξαγωγής.

Όμως για τους ντόπιους δεν ισχύει το ίδιο αφού δεν έχουν συχνά τη δυνατότητα να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδας κοντά στον τόπο κατοικίας τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με το θέμα:

«Τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου, ανήμερα του αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (ώρα έναρξης: 20:30), θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του Σταδίου, από τις 18:00 ως την έναρξη του αγώνα.

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του Σταδίου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης».

Κατασκοπεία στη Λιβαδειά

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ο επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη Superleague, μετά τον Ατρόμητο. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, θέλει να έχει ξεκάθαρη εικόνα και για αυτό στέλνει στη Λιβαδειά έναν εκ των συνεργατών του, ο οποίος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube