Σέβεται το όνομα και την ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού, αλλά δεν παύει να πιστεύει σε νίκη της ομάδας του ο προπονητής της Μάριμπορ, Ντάρκο Μίλανιτς, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την Πέμπτη στη Σλοβενία για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

«Είχαμε αρκετές μέρες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστούμε έτοιμοι και πως θα εντοπίσουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Ξέρουμε πως έχουμε απέναντί μας έναν δυνατό αντίπαλο, μια ομάδα με υψηλή ποιότητα και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο πρωτάθλημά της διαθέτει παίκτες κλάσης και πολύ ταλέντο. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, χτίζοντας πάνω στην εμπειρία της περασμένης σεζόν. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να νικήσουμε», τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός.

Για τα αγωνιστικά του προβλήματα είπε: «Ο Άργκους είναι τιμωρημένος, αλλά όλοι οι άλλοι πλην του Μίτια Βίλερ που είναι ανέτοιμος, θα είναι διαθέσιμοι. Το παιχνίδι θα είναι πολύ απαιτητικό όσον αφορά στις φυσικές δυνάμεις και θα πρέπει να δείξουμε τις αντοχές μας. Αυτά τα ματς διαφέρουν πολύ από τους αγώνες πρωταθλήματος».

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα παίξει κλειστά. «Σε όλα τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των περσινών, προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά. Το ίδιο κάναμε και κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πλέον έχουμε αποκτήσει αρκετή πείρα και ξέρουμε πώς να συμπεριφερόμαστε σε κάποιες συνθήκες».

Ο αρχηγός της ομάδας και βασικός της επιθετικός, Μάρκο Ταβάρες, δήλωσε από την πλευρά του: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Όπως είπε και ο κόουτς, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Στόχος μας είναι να κάνουμε κάποιες νίκες και να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς. Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι δύσκολος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και καλή ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε την περσινή εμπειρία και σίγουρα είναι καλύτερο να παίζεις το πρώτο ματς στην έδρα σου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το γκολ του Τσερκί στον Ολυμπιακό ψηφίστηκε ως το ομορφότερο από τα παιχνίδια της Πέμπτης (26/9) στο Europa League

Ντέμης για Κωστούλα: «Είπα ''όπα, εδώ κάτι έχουμε'' - Περίμενα καλύτερο τον Ολυμπιακό»

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Από τα πιο συναρπαστικά ματς που έχω δει με Γαλατάσαραϊ, μου θύμισε αγγλικό ποδόσφαιρο»

Συνελήφθη φίλος του ΠΑΟΚ και κρατείται στις τουρκικές φυλακές - Κατέβασε τουρκική σημαία από τον ιστό της

Ζαφείρης: «Δεν σκέφτομαι να φύγω ακόμα από τη Σλάβια Πράγας, ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα»

Προκλητική τουρκική ανάρτηση για Ελλάδα και ΠΑΟΚ: «Το τέλος του δρόμου στην Κωνσταντινούπολη είναι η θάλασσα»

Μάτιτς: «Ο Ολυμπιακός ξέρει να παίζει στην Ευρώπη, αλλά κερδίσαμε δίκαια»

Έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στα ελληνικά ο Ροντινέι: «Eίμαι σίγουρος ότι έρχονται καλύτερες μέρες»

Μεντιλίμπαρ: «Ο σκοπός δεν είναι να έχεις μία ντουλάπα με ρούχα που δεν χρειάζεσαι» - Τι είπε για Ουνάς

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λιόν