Stoiximan Super League

Συνάντηση με νόημα μεταξύ Αλαφούζου-Βγενόπουλου

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Το ραντεβού των δύο ανδρών το επεδίωξε ο Mr ΣΚΑΪ, για να γίνει μία συζήτηση με έναν εκ των βασικών μετόχων αναφορικά με το γήπεδο, το επερχόμενο ΔΣ και τις αλλαγές προσώπων αλλά και την ΑΜΚ. Αφού η γνώμη του Mr MIG για τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό έπαιζε και θα συνεχίσει να παίζει μεγάλο ρόλο.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Το ραντεβού των δύο ανδρών το επεδίωξε ο Mr ΣΚΑΪ, για να γίνει μία συζήτηση με έναν εκ των βασικών μετόχων αναφορικά με το γήπεδο, το επερχόμενο ΔΣ και τις αλλαγές προσώπων αλλά και την ΑΜΚ.

Αφού η γνώμη του Mr MIG για τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό έπαιζε και θα συνεχίσει να παίζει μεγάλο ρόλο.

Στην συνάντηση τους, ο Γιάννης Αλαφούζος άκουσε προσεκτικά τις απόψεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, ρωτώντας τον αρκετά σημαντικά πράγματα. Όπως για παράδειγμα, αν ο Mr MIG θα μπει στην τρέχουσα ΑΜΚ η όχι. Επιπλέον, συζητήθηκε το γηπεδικό αφού ο Mr ΣΚΑΪ εν αντιθέσει με τον συνομιλητή του, είναι υπερ της Διπλής Ανάπλασης και το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Φυσικά λόγος έγινε και για το αγωνιστικό κομμάτι και τις κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό που καίει είναι να γίνει γνωστό σε ποια σημεία αναφορικά με τα διοικητικά υπήρξε ταύτιση απόψεων και σε ποια όχι…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x