Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η παρουσία του Κόμπι Μπράιαντ μπορεί να δώσει το χρυσό μετάλλιο στην ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο σούπερσταρ των Λέικερς βρίσκεται αυτές τις μέρες στην κινεζική πρωτεύουσα και δήλωσε πως στόχος του είναι να παίξει κόντρα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου, ανάμεσα στις οποίες είναι και η εθνική μας ομάδα.

«Πραγματικά περιμένω την πρόκληση του να αντιμετωπίσω τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, όπως η Ισπανία και η Ελλάδα. Έχω μεγάλη θέληση να βρίσκομαι στο ρόστερ των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου», τόνισε ο 28χρονος γκαρντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Μπράιαντ θέλησε μεταξύ άλλων να υπερασπιστεί τους παίκτες των ΗΠΑ που κατέκτησαν την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, ενώ διευκρίνισε πως δεν μπορεί να κάνει μόνος του τη διαφορά: «Οι συμπαίκτες μου είναι οι καλύτεροι στον κόσμο και αυτή η ομάδα έχει έναν καταπληκτικό συνδυασμό ταλαντούχων και νέων παικτών. Μόνος μου εννοείται πως δεν μπορώ να κερδίσω καμία διοργάνωση. Χρειάζομαι την συμπαράσταση όλων. Πρέπει να κερδίζουμε και να χάνουμε σαν ομάδα».

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube