Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης είναι επικρατέστερο να φιλοξενήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την τέταρτη αγωνιστική, όταν αναγκαστικά θα μετακομίσει από το ΟΑΚΑ λόγω συναυλίας. Όμως πριν ζητήσει η πράσινη ΠΑΕ από τη Σούπερ Λίγκα να ορίσει το παιχνίδι στην έδρα του Πανιωνίου, θα ζητήσει εγγυήσεις από την αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φοβούνται αντιδράσεις από θερμόαιμους οπαδούς, όπως είχε συμβεί πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Νταντί, όταν άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στον αγωνιστικό χώρο και ανάγκασαν την «Ένωση» να παίξει τελικά στο… «Καραϊσκάκη» χωρίς κόσμο, παρά μόνο των φιλοξενουμένων! Έτσι θα ζητήσουν φύλαξη του χώρου, αλλά και μέτρα ασφαλείας για να μην υπάρξουν επεισόδια οπαδών στο γήπεδο ή τους γύρω δρόμους.

Η λύση του Παμπελοποννησιακού απορρίφθηκε λόγω της εικόνας εγκατάλειψης που παρουσιάζει το γήπεδο που φιλοξένησε ματς των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ το γήπεδο του Αστέρα έχει μικρή χωρητικότητα που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει και τους περίπου 11.000 κατόχους διαρκείας. Όσο για αυτό του Λεβαδειακού, εκεί μπορεί να γίνει το ματς μόνο εφόσον δεχτεί η ομάδα της Βοιωτίας να παίξει Σάββατο (κι όχι Κυριακή όπως είναι προγραμματισμένο) το ματς με τον Πανιώνιο, για να αγωνιστεί το «τριφύλλι» στον ίδιο αγωνιστικό χώρο τη Δευτέρα.

Μετά τον «Μπουμ», ο Σισοκό

Ο Μπουμσόνγκ προπονήθηκε χθες κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Τοτσέ, Φορναρόλι, αλλά όχι και ο Πίντο που έκανε ατομικό και σήμερα θα δοκιμάσει να γυμναστεί κανονικά. Ο Κουίνσι, που ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, αναμένεται να είναι στην αποστολή, αλλά πιθανότατα όχι στην ενδεκάδα. Ο Σισοκό επέστρεψε χθες βράδυ από την Ακτή Ελεφαντοστού και σήμερα θα γυμναστεί κανονικά. Την Τετάρτη θα ενσωματωθούν οι διεθνείς Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος (Ανδρών). Λαγός και Φουρλάνος (Ελπίδων), ενώ Βελάσκες και Μπαρμπαρούσης θα επιστρέψουν την Πέμπτη.

Γεμίζουν τα ταμεία

Μέσα στις προσεχείς μέρες θα εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ περί τα 2,7 εκατ. ευρώ, χρήματα που αντιστοιχούν στο μπόνους συμμετοχής στα play offs του Champions League, αλλά τη συμμετοχή των διεθνών στο Euro 2012.

* Διαψεύδεται από πλευράς Παναθηναϊκού πολωνικό δημοσίευμα πως είχε γίνει πρόταση στον Πολωνό επιθετικό Έμπι Σμολάρεκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube