Mε τον καλύτερο τρόπο συνδύασε την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Ατρόμητου ο Σουμπίνιο καθώς αναδείχθηκε MVP της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας για την απόδοσή του στην νίκη επί της Κέρκυρας. Καλύτερο γκολ αυτό του Στέφανου Αθανασιάδη στην νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανθρακικό.

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των διαγωνισμών για τον καλύτερο παίκτη και το ωραιότερο γκολ της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ψηφοφορία των φιλάθλων επιβράβευσε τον Σουμπίνιο του Ατρομήτου και τον Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ, στους οποίους απονέμονται τα πρώτα βραβεία της χρονιάς.

Με την έναρξη του πρωταθλήματος επανήλθε και η καθιερωμένη, πια, ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η Nova και επιβραβεύει τους κορυφαίους της κάθε αγωνιστικής. Για την πρεμιέρα, οι Έλληνες φίλαθλοι δεν είχαν μεγάλες αμφιβολίες για το ποιοι ξεχώρισαν.

Καλύτερος σε απόδοση παίκτης της πρώτης αγωνιστικής, σύμφωνα με τους Έλληνες φιλάθλους, αναδείχθηκε ο Σουμπίνιο του Ατρομήτου. Ο Βραζιλιάνος, χάρη στο γκολ και την ασίστ που έδωσε στο ματς με την Κέρκυρα συγκέντρωσε το 55.4% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Αριέλ Ιμπαγάσα, που προτιμήθηκε από το 22.6% των φιλάθλων. Τρίτος ήταν ο Λουκάς Βύντρα που άγγιξε το 22% των ψήφων.

Για το ωραιότερο γκολ της πρώτης αγωνιστικής, οι φίλαθλοι παρουσιάστηκαν ακόμα πιο σίγουροι. Το νικητήριο τέρμα του ΠΑΟΚ, που σημείωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης κόντρα στον Πανθρακικό, ήταν το ομορφότερο για το 80.60% των φιλάθλων. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το γκολ του Ράφικ Τζεμπούρ στη Βέροια με 13% και τρίτο αναδείχθηκε το γκολ του Λουκά Βύντρα, που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στη Λειβαδιά, συγκεντρώνοντας το 6.31% των προτιμήσεων.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «καυτό» ΟΑΚΑ και η αγωνία του Αλόνσο: Η παρακάμερα από την πλούσια ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκου και Ολυμπιακού

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να γίνει ουσιαστική διαχείριση των προβλημάτων στον ΠΑΟΚ και όχι με πρόστιμα»

Τσακίρης: «Πέναλτι με το χέρι στον Περέιρα, εκτός και αν το σήκωσε ο Τσάβες για να… παραγγείλει»!

Ντέμης: «Προσπαθώ να καταλάβω τι δεν λειτουργεί στον Παναθηναϊκό - Έλειψε το πρέσινγκ του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό»

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου είχε δίκιο - Οι παίκτες δεν υπογράφουν συμβόλαιο ότι πάντα θα κερδίζουν»

Ντέμης: «Άλλαξε τον Ολυμπιακό ο Κωστούλας - Θα πόνταρα πάνω του και θα χαρώ να γίνει ο νέος Ιωαννίδης»

Asteras AKTOR: Τι συνέβη με Μπιλέ, Μακελελέ και το πρότζεκτ των «κιτρινομπλέ»

Ντέμης για διαιτησία: «Δεν θα έδινα πέναλτι ούτε στο Αγρίνιο ούτε στο ΟΑΚΑ»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει χρυσό στα χέρια του και πρέπει να τον… εξαργυρώσει»

Παραμένει στον πάγκο του Λεβαδειακού ο Νίκος Παπαδόπουλος