Το Σάββατο στις 30 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας, χωρίς όμως να κάνει γνωστό το που θα γίνει το «χτίσιμο» της νέας σεζόν. Αυτό θα αποφασιστεί από τον νέο προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη.

Παράλληλα υπάρχουν και οι ημερομηνίες για φιλικά που θα ήθελε να δώσει η ομάδα του Περιστερίου προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού για το Europa League στις 2 Αυγούστου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει το πρόγραμμα έναρξης και προετοιμασίας της ομάδας όψει των υποχρεώσεων της για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 σε Europa League, πρωτάθλημα Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου θα ξεκινήσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του πρώτου γκρουπ των ποδοσφαιριστών. Το β’ γκρουπ θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Παρασκευή 29 Ιουνίου και το γ’ γκρουπ το Σάββατο (πρωί) 30 Ιουνίου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου η δεύτερη προπόνηση, ενώ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Την Τρίτη 3 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Α’ στάδιο προετοιμασίας και θα επιστρέψει το Σάββατο 14 Ιουλίου. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στη Αθήνα μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου που η ομάδα θα αναχωρήσει για το Β’ στάδιο προετοιμασίας και θα επιστρέψει την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Κατόπιν οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Αθήνα μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο, σύμφωνα με όσα ισχύουν έως τώρα, για τις 2 Αυγούστου στο πλαίσιο του σε Europa League.

Επίσης, οι επιθυμητές ημερομηνίες διεξαγωγής φιλικών αγώνων είναι οι εξής: 8 Ιουλίου, 13 Ιουλίου στο πλαίσιο του Α’ σταδίου προετοιμασίας και 18 Ιουλίου, 22 Ιουλίου, 26 Ιουλίου στο πλαίσιο του Β’ σταδίου προετοιμασίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ηλιόπουλος μετά τη συνάντηση με Γκαγκάτση: «Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις…»

Χωρίς 10 και σε δύο γκρουπ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Tigers για το θέμα Μακελελέ: «Φέρατε έναν θρύλο του ποδοσφαίρου και του φερθήκατε σαν να ήταν προπονητής τοπικού»!

Τσακίρης: «Να βγαίνουν οι διάλογοι, ν' ακούμε τι λένε οι διαιτητές με το VAR - Κουβέντα για την κόκκινη του ΠΑΟΚ»

Στην ΕΠΟ ο Ηλιόπουλος για τη διαιτησία, τον παρέπεμψε στην ΚΕΔ ο Γκαγκάτσης - «Η ανεξαρτησία της δεν αμφισβητείται»!

Φοράει τα… χειμωνιάτικά του το «Κλ. Βικελίδης» - Ξηλώθηκε ο αγωνιστικός χώρος για τη χειμερινή σπορά

Τέλος στην αποχή των οργανωμένων του ΟΦΗ - Επιστρέφουν στο γήπεδο

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει την εικόνα του μετά το Καραϊσκάκη»

Αθανασίου: «Να διορθώσει την αμυντική του συμπεριφορά ο Παναθηναϊκός - Είναι ο πιο αδικημένος στις πρώτες 7 αγωνιστικές»