Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει του προπονητή

Στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο θα ξεκαθαρίσει η τελική λίστα των υποψήφιων προπονητών για να αντικαταστήσουν τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του Ατρομήτου. Ο τεχνικός διευθυντής έχει κάνει ήδη μια προεργασία με τα στοιχεία που θέλει η ομάδα να έχει ο νέος τεχνικός και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ αναμένεται να καταλήξουν σήμερα σε τρία-τέσσερα ονόματα και να ξεκινήσουν τις επαφές.

Στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο θα ξεκαθαρίσει η τελική λίστα των υποψήφιων προπονητών για να αντικαταστήσουν τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του Ατρομήτου.

Ο τεχνικός διευθυντής έχει κάνει ήδη μια προεργασία με τα στοιχεία που θέλει η ομάδα να έχει ο νέος τεχνικός και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ αναμένεται να καταλήξουν σήμερα σε τρία-τέσσερα ονόματα και να ξεκινήσουν τις επαφές.

Όπως γράφει η SportDay, οι Νεοσμυρνιώτες επιμένουν στην σκέψη για προτεραιότητα σε ξένο προπονητή, που να έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και αν δεν τα καταφέρουν, τότε θα στραφούν σε ελληνική επιλογή.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που ήθελε τον Σπανό να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στην ΠΑΕ, όμως, δεν διέψευδαν το όνομα του Σερβοέλληνα τεχνικού, ενώ τόνιζαν ότι δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με κάποιον άλλο προπονητή.

Εν τω μεταξύ, χθες υπήρξε το «διαζύγιο» του ΠΑΟΚ με τον Λάζλο Μπόλονι, το όνομα του οποίου θα εξεταστεί σοβαρά από τους «κυανόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x