Στη σύλληψη τριών ατόμων, ανάμεσά τους κι ένας ανήλικος, προχώρησαν οι αρχές της Κεφαλονιάς για τον εμπρησμό του πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στο Αργοστόλι, στο πλαίσιο του Final 4 του Κυπέλλου Πόλο. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για έναν 17χρονο, έναν 23χρονο και έναν 21χρονο, όλοι τους Έλληνες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έβαλαν φωτιά στο λεωφορείο που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς. Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου.

«Η συμμετοχή τους στον εμπρησμό του λεωφορείου προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προσαγωγές υπόπτων και εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες οι τρεις ημεδαποί τα ξημερώματα του Σαββάτου (19-05-2012) πήγαν με το αυτοκίνητο του 21χρονου στο χώρο όπου βρισκόταν σταθμευμένο το λεωφορείο και έβαλαν σε αυτό φωτιά. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 17χρονος περιέλουσε με βενζίνη το πίσω δεξί λάστιχο του λεωφορείου και έβαλε σε αυτό φωτιά, ενώ ο 23χρονος ενεργούσε ως τσιλιαδόρος», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ