Stoiximan Super League

Πρώτη στάση, ΕΠΟ!

«Εμείς κάναμε την δουλειά μας. Το μπαλάκι περνάει στην άλλη πλευρά…», είπε ο Φερέιρα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ. Μιας και η εβδομάδα αυτή είναι κρίσιμη, αναφορικά με την αδειοδότηση για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του «τριφυλλιού». Οι άνθρωποι της ΠΑΕ άρχισαν άμεσα τα ραντεβού, με πρώτο, αυτό στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της Δευτέρας. Αφού η ομοσπονδία μέχρι την 1η Ιούνη πρέπει να στείλει στην UEFA, την λίστα με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του 2012-13.

«Εμείς κάναμε την δουλειά μας. Το μπαλάκι περνάει στην άλλη πλευρά…», είπε ο Φερέιρα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Μιας και η εβδομάδα αυτή είναι κρίσιμη, αναφορικά με την αδειοδότηση για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του «τριφυλλιού».

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ άρχισαν άμεσα τα ραντεβού, με πρώτο, αυτό στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αφού η ομοσπονδία μέχρι την 1η Ιούνη πρέπει να στείλει στην UEFA, την λίστα με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του 2012-13.

Στην συνάντησή τους με τα στελέχη της ΕΠΟ, οι διοικούντες του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πως ο ελλιπής φάκελος που θα παρουσιάσουν, θα γίνει πλήρης σε λίγες μέρες. Οι «πράσινοι» περιμένουν την έγκριση από το Πρωτοδικείο της εταιρίας αστικής ευθύνης, μέσω της οποίας θα μπουν στην ΠΑΕ τα πρώτα χρήματα από αυτά που έχει μαζέψει ο Αλαφούζος και θα αρχίσουν οι πρώτες πληρωμές των οφειλομένων μέχρι την 31η Δεκεμβρίου
στους παίκτες.

Για τον λόγο αυτό, υπάρχει η αισιοδοξία πως θα δοθεί μία μικρή χρονική παράταση τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου να τακτοποιήσει ο Παναθηναϊκός όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x