Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει σε αυτό το Final 4 τον τίτλο του φαβορί, ωστόσο όπως δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και πιστεύουμε ότι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να μείνει στην κορυφή».

«Νομίζω ότι όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Παρόλο που η ΤΣΣΚΑ είναι αυτή που θεωρείται φαβορί, εξαιτίας της παρουσίας της όλη την χρονιά, εμείς είμαστε οι πρωταθλητές. Θεωρούμε ότι έχουμε ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να μείνει στην κορυφή», τόνισε αρχικά ο φόργουορντ των «πράσινων».

Ερωτηθείς για την προϊστορία που έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ σε Final 4, απάντησε: «Δεν παίζει μπάσκετ η προϊστορία. Δεν ασχολούμαστε με το τι έγινε στο παρελθόν. Χάσαμε δύο φορές φέτος από την ΤΣΣΚΑ αλλά αυτό που έρχεται είναι ξεχωριστό ματς γιατί ο νικητής διεκδικεί την κορυφή και ο χαμένος μένει με την απογοήτευση».

Όσο για τον τελικό και το άλλο ζευγάρι: «Είναι πολύ δυνατό ζευγάρι. Δεν ισχύει αυτό που λένε ότι αν περάσουμε την ΤΣΣΚΑ είμαστε φαβορί. Ο τελικός είναι πάντα τελικός, το κερασάκι στην τούρτα. Πρέπει να κοιτάξουμε όμως πρώτα τον ημιτελικό…»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube