Αλλάζει τα δεδομένα ο Γιώργος Δώνης και αφήνει πίσω το 4-3-3 επιλέγοντας ένα 4-4-1-1 για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Ατρόμητου επιλέγει στο αρχικό σχήμα τον Επστάιν, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Τόμας πλάι στον Φυτανίδη.

Ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκόνδρας θα είναι δεξιά, ο Οικονόμου αριστερά ενώ οι Φυτανίδης και Τόμας θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ στα άκρα θα είναι ο Μπρίτο δεξιά και ο Επστάιν αριστερά. Πίσω από τον προωθημένο Μήτρογλου θα είναι ο Τάτος.

Ο Δώνης επιλέγει να βάλει τον Τόμας δίπλα στον Φυτανίδη και να αφήσει εκτός τον Ζουέλα, ενώ παράλληλα το αριστερό άκρο της άμυνας και το κενό του Γιαννούλη θα καλύψει ο Οικονόμου. Ο έμπειρος τεχνικός επιλέγει τον πρώην παίκτη της Καβάλας, καθώς ξέρει καλά τον Αμπντούν, τον οποίο πρέπει να μαρκάρει, ενώ παράλληλα είναι αριστεροπόδαρος σε αντίθεση με τον Νάστο.

Από εκεί και πέρα στην μεσαία γραμμή θέλει να θωρακήσει το κέντρο του, βάζοντας και τον Τάτο να γίνεται πέμπτος παίκτης που θα μαρκάρει, όταν ο Ολυμπιακός κάνει επίθεση, ενώ παράλληλα θα βοηθάει στο κομμάτι της δημιουργίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube