Βρίσκεται για δεύτερη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα, δεύτερη συνεχόμενη. Ο Ατρόμητος συνεχίζει να γράφει ιστορία και το κάνει ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξει την μισή ομάδα. Το sport-fm.gr συγκρίνει την περσινή ομάδα με την φετινή και εντοπίζει τις διαφορές.

Η ομάδα του Περιστερίου την περασμένη σεζόν, έκανε την υπέρβαση και έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου αντιμετώπισε την ΑΕΚ. Εκεί η απειρία μίλησε και το τρόπαιο πήγε στην Ένωση, όμως τα κέρδη για την ομάδα του Δώνη ήταν πολλά.

Ο έμπειρος τεχνικός παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας των Δυτικών Προαστίων και κατάφερε να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τα πρόσωπα που αγωνίστηκαν τον περσινό τελικό αλλά και να την φέρει και πάλι σε θέση διεκδίκησης του τροπαίου.

Χαρακτηριστικό είναι πως από την σύνθεση του Ατρόμητου κόντρα στην ΑΕΚ, τον περασμένο Μάιο είχε πέντε παίκτες οι οποίοι δεν βρίσκονται καν στο φετινό ρόστερ. Πιο συγκεκριμένα οι Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σαγκανόφσκι και Ολιβέιρα δεν είναι πλέον κάτοικοι Περιστερίου.

Στην αμυντική γραμμή της ομάδας θα απουσιάσουν οι Μπαζίνσκι και Ολιβέιρα, των οποίων τις θέσεις θα πάρουν ο Φυτανίδης και ένας εκ των Τόμας και Ζουέλα. Από εκεί και πέρα στη μεσαία γραμμή δεν θα βρίσκεται ο Νεμπεγλέρας, ενώ οι Καμαρά και Σαγκανόφσκι που πλαισίωσαν τον Αναστασάκο, επίσης δεν είναι στον Ατρόμητο.

Τέλος, όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα ούτε ο Αναστασάκος, καθώς υπάρχει ο Μήτρογλου, ενώ πιθανόν κάτι τέτοιο να γινόταν και με τον Νάστο, όμως ο τραυματισμός του Γιαννούλη του δίνει την ευκαιρία να παίξει βασικός.

Η περσινή ενδεκάδα: Ιτάνζ, Νάστος, Μπαζίντσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος, Ολιβέιρα, Σκόνδρας.

Η πιθανή φετινή: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Τόμας (Ζουέλα), Ιγκλέσιας, Τάτος, Δημούτσος, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Μήτρογλου.

Οι διαφορές και οι αλλαγές είναι πολλές. Το ερώτημα είναι αν ο Ατρόμητος είναι, πλέον, έμπειρος και έτοιμος να ανοίξει… λογαριασμό με τις κούπες.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube