Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για… κατασκοπεία θα έχει ο Γιώργος Δώνης στην κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός του Ατρόμητου θα μπορέσει να «τσεκάρει» με τα μάτια του τους Πειραιώτες ενόψει της αναμέτρησης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα. Ο Ατρόμητος έχει «καπαρώσει» τη θέση στα πλέι οφ και το μόνο που θέλει είναι να κλείσει καλά την χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο, κυρίως θα του δώσει την ευκαιρία να πάει στον τελικό του ΟΑΚΑ με άλλο αέρα.

Στο παιχνίδι αυτό θα απουσιάσουν οι Ιτάνζ, Σκόνδρας και ο τραυματίας Γιαννούλης, οι οποίοι δεν βρίσκονται και στην αποστολή.

Η αποστολή είναι οι: Καραγκιολίδης, Ράντμαν, Μπρίτο, Τάτος, Ζουέλα, Τόμας, Μπάλλας, Μήτρογλου, Καραμάνος, Νάστος, Iγκλέσιας, Φυτανίδης, Καραγκούνης, Επστάιν, Δημούτσος, Οικονόμου, Σφακιανάκης, Πίτου, Αναστασάκος, Αθανασίου.

Τέλος υπήρχε και ενημέρωση για τα εισιτήρια: Την Κυριακή από τις 10.00 έως τις 15.00 θα διατίθενται στο κοινό εισιτήρια του αγώνα πρωταθλήματος από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτήριων της ΠΑΕ. Επίσης εισιτήρια για το αυριανό ματς θα διατίθενται και από το εκδοτηριο της θύρας 4 από τις 10.00 έως τις 19.00.

Για τον τελικό του κυπέλλου αύριο (Κυριακή) θα διατίθενται εισιτήρια από το εκδοτήριο της θύρας 7 (10.00-20.30) και από το ισόγειο του Δημαρχειακού Μεγάρου (09.00-17.00).

Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube