Την ευχή να κατακτήσει ο Ατρόμητος το Κύπελλο Ελλάδας εξέφρασε ο Βαγγέλης Οικονόμου κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο του συνδέσμου φιλάθλων «Fentagin», Αλέξη Βαντό.

Μετά την βράβευσή του, ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου δήλωσε:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Fentagin για την τιμή που μου κάνουν και μου απονέμουν το βραβείο. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο αυτό στους γονείς μου γιατί είναι συνεχώς δίπλα μου από το ξεκίνημα της καριέρας μου και με στηρίζουν. Αν και αμυντικός εύχομαι το γκολ αυτό να μου φέρει και άλλα στην συνέχεια και -γιατί όχι- στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και στα πλέι οφ αν μου δοθεί η δυνατότητα να παίξω.

Ήταν πάντως ένα ομαδικό γκολ, αν θυμάμαι καλά αλλάξαμε 17 πάσες μέχρι να φτάσει η μπάλα σε μένα, δε θέλω να επικεντρωνόμαστε μόνο στην τελική προσπάθεια, η οποία πάντως ναι ήταν δύσκολη. Προσπαθώ κάθε φορά που μου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής μου να τον δικαιώνω και παράλληλα να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το κεφάλι κάτω γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας.

Πρώτα ο Θεός, ελπίζω να φέρουμε το κύπελλο στο Περιστέρι γιατί πέρσι δεν ήμουν στην ομάδα αλλά όλοι μας είδαμε τα όσα τραγικά έγιναν στον τελικό με την ΑΕΚ. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να μπούμε με όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσουμε ακόμη καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο από αυτό που έχουμε ήδη εξασφαλίσε
ι».

Από την πλευρά του, ο κ. Αλέξης Βλαντός (πρόεδρος συνδέσμου φιλάθλων Ατρόμητου «Fentagin») είπε:

«Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη για το υπέροχο γκολ που πέτυχε στη Λιβαδειά και του εύχομαι να βάλει και άλλα γκολ, γιατί όχι και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και να το κατακτήσουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει να αγκαλιάζει την προσπάθεια της ομάδας. Στόχος μας είναι να γεμίσουμε το γήπεδο όπως παλιά όταν τα εισιτήρια εξαντλούνταν δύο μέρες πριν τον αγώνα. Θέλουμε να πάρουμε φέτος το κύπελλο γιατί πέρσι όλος ο κόσμος είδε πόσο άδικα το χάσαμε και παράλληλα να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη γιατί από φέτος σκεφτόμαστε ευρωπαϊκά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube