Μετά τα επαναληπτικά παιχνίδια των ημιτελικών Κυπέλλου βγήκε και το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Ολυμπιακός και Ατρόμητος δίνουν ραντεβού για το μεγάλο παιχνίδι που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχει γίνει γνωστή από την ΕΠΟ και η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα που χρονικά τοποθετείται στα τέλη Απριλίου.

Για τους «ερυθρόλευκους» αποδείχθηκε αρκετό το 1-0 επί του ΟΦΗ στο πρώτο ματς, αφού σε ένα μέτριο ματς στο Ηράκλειο, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Αντίθετα -μετά την ισοπαλία χωρίς γκολ στο Περιστέρι- Ατρόμητος και Αστέρας τα έδωσαν όλα σε έναν επαναληπτικό που τα είχε όλα. Αποβολή, πέναλτι, ανατροπές σε σκορ και συναισθήματα κράτησαν το ενδιαφέρον και τελικά η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι εκείνη που με το 2-2 (διαβάστε περισσότερα εδώ) πήρε την πρόκριση.

Οι Περιστεριώτες ελπίζουν να έχουν περισσότερη τύχη φέτος από ότι πέρυσι, όταν ηττήθηκαν 3-0 από την ΑΕΚ, ενώ τελευταία συμμετοχή του Ολυμπιακού σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκε την περίοδο 2008-09, στο καλύτερο ίσως παιχνίδι στην ιστορία του θεσμού. Μετά από ένα ματς στο οποίο έσπασαν καρδιές και έληξε 4-4, οι «ερυθρόλευκοι» λύγισαν την ΑΕΚ στη διαδικασία των πέναλτι, επικρατώντας 15-14!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube